Nov 30, 2013

Food Review: Dip N Dip, Jalan Telawi @ Bangsar



hi uols

Kalau hujung minggu memang sesuai kalau korang pergi cuba desert yang kaya dengan Chocolate, boleh dikatakan penggemar chocolate memang suka tempat ni ^____^ 

mek memang dah lama nak pergi ke sini and you guys should try the same. 
1st what you have to do is select your menu, seriously BLURRR!!! terlalu banyak cake dessert dan chocolate yang sedap untuk dimakan, and even the menu looks so tempting sampai rasa macam nak makan je menu tu ^_^
 this is an other option for those yang tak tahu nak makan, same like mine,
mek tak tahu nak makan apa so kena buat tilik nasib dan stop your point finger on the menu. ^___^
Help much? nahhhh no it dont! bahaha

 so mek decided to try this simple look chocolate 
Chocolate Mousse RM 13.50 diperbuat dari Chocolate Belgian.
 second menu, mestilah based chocolate juga kan ^_^
Dip Crispies RM13.50
(A cup filled with cereal and chocolate, topped with mini marshmallows)
Also available cereal, rice crispies, honey smacks and trix
and as for our drinks, still based chocolate bahahaha
memang hantu chocolate betul mek ni kan?
mek try mereka punya special Dip 'n Dip Freezy RM18.90 

seriously manissssssssss masih terasa bila korang makan kat situ, even makan chocolate pun dah boleh kenyang. Hehe nak tahu apa rahsia mek nampak manis je selalu. ^_^ 
eat all the sweets food lah haha
 well for those yang nak tahu lebih lanjut, boleh lah kunjung address dibawah, sebab ada banyak lagi dessert lain yang perlu korang try. I do pledge to come back, the reason is because I want the "Fondant" serius nampak sangat menyelerakan ^_^

sebut dengan laju2 Fondant Fondant FOndannnn haha ^_^

Address 5, Jalan Telawi 3 59100 Bangsar
Phone03-2201 5052
Websitehttp://www.dipndip.com
StatusToday 11:00 am - 1:00 am
Hours
Mon - Thu:11:00 am - 1:00 am
Fri:2:30 pm - 1:00 am
Sat - Sun:11:00 am - 1:00 am

Stay goddess people ^_^

3 comments :

Azham Vsvc said...

I pernah pergi then konpius nak makan apa hahaha! semua nampak menarik huhu :)

Kifli Mally said...

@Azham Vsvc taw takpe, mek akan tetap datang lagi untuk merasa nikmat cokelat tu ^_^

CikLily Putih said...

suker coklattttt