Nov 11, 2013

Give Away result: Tahniah kepada dua pemenang.


Hi uols,

Hamboiiiiiii bukan main lagi ko kan Amirnawawi tak sabar nak tahu result,
ok lah tanpa membuang masa mek nak minta maaf kepada semua peserta yang join Give Away ni kerana lambat memberikan result, supposedly the result were out on last friday kan? Almaklulah busy dengan Shout! Awards uols sebab kena buat give away last minit ^_^

so without wasting any words jom kita tengok siapa dua pemenang yang bertuah di bawah ini,
di ingatkan sekali lagi KifliMally.com ada hak untuk merubah segala hadiah berdasarkan terma dan syarat yang dikenakan ^_^ dan voucher dominos dan juga papa rich telah pun ditarik balik atas kekurangan sambutan.

Pemenang sepasang Voucher ticket wayang GSC : Shuhaili Samat
bukti generate bertuah dari http://www.random.org/

Body Mist Playboy : Syuhada Salleh
bukti generate bertuah dari http://www.random.org/

Terima kasih kepada para pemenang, dan kepada mereka yang tidak berjaya, jangan risau bulan ini Give Away seterusnya akan muncul pula dengan hadiah menarik, kepada mereka yang gemar berfesyen ehem-ehem ^_^ dan ticket wayang kali ni mungkin akan digandakan kepada 4 keping voucher ^_^

p/s: kepada para pemenang sila check anda untuk menebus hadiah masing2 ^_^

stay goddess people!!!

2 comments :

Syuhada Salleh said...

Alhamdulillah, dah dpt email..dh bg details ye..mekasih!!

Shuhaili Samat said...

Huhu..thank you
Alhamdullilah