Nov 12, 2013

Najwa latif duta baru kepada Malaysian Aids Council, bersama-sama kecapi ZERO HIV!

 
 hi uols,

Dengan berkonsepkan Flora Goes Red for Aids kali ini mengadakan event bertempat di Flora Terrace @ Hampshire Place, Jalan Mayang Sari. Seperti kebiasaan mereka akan membuat event pada tial kali ada nya artis/celebriti yang baru untuk bersama-sama berkhidmat ke arah memerangi HIV/AIDS ni. ^___^  
itu sudah cukup meringankan kepada beban si penerima penyakit ini.

Terima Kasih kepada 15 artis yang menyumbang tenaga dan bakat didalam menjayakan event ini dan sekali gus memberikan pendedahan kepada orang ramai yang mereka menghidapi HIV ini tidak merbahaya kepada orang lain, malah korang boleh berkongsi satu bekas makan yang sama. Kalau Fahrin Ahmad pernah takkan uols tak boleh ^_^

sampai je kat Flora kita terus register dan bergambar sakan dan jangan lupa tweet berserta Instagram #myZero ^_^
 photo wall yang disediakan, berserta dengan fresh flower oh niceeeee dan kreatif.
Selain dari itu sangat tertarik dengan cara Flora Terrace men-dekorasikan tempat mereka tepat terkena tema M.A.C pada malam tu

 Atucara majlis bermula sekitar jam 830 malam, time tu sedang kushyuk mendengar ucapan dari para VIP kita. Mereka lah yang selama ini bertungkus lumus menjaya kan event ini ke serata malaysia. Dengan ada bantuan tulang belakang dari rakan Artis tersohor seperti Dato Siti Nurhaliza dan juga artis lain, sekali gus menambahkan lagi pengaruh pada orang lain. 

Platform social media juga memainkan peranan ^_^
dengan sepantas kilat saja informasi sudah tersebar dengan meluasnya.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Tanpa membuang masa mari kita lihat gelagat para artis kita ni yer
Najwa Latif, Dee dan Hafiz Hamidun merupakan artis baru yang bersama-sama berjuang kearah memberi kesedaran pada rakyat semua.
 
 

Gambar rakan artis lain yang hadir pada malam tersebut.

 phewwwwwww tarik nafas lega, habis sudah satu event yang cukup menarik isi kandungan nya ^_^
kepada mereka di luar sana yang ingin melihat perkembangan para artis kita di dalam menjayakan aktiviti mereka korang boleh masuk ke website official mereka di http://www.mac.org.my/v3/

 Ok lah cukup sampai disini saja yer ^_^
nanti kalau ada event lain mek akan update utk korang yer
Akhir kata dari mek 

Zero new HIV infection
zero Aids related deaths
zero discrimination 

Stay goddess people ^_^

2 comments :

Nadya Bubble said...

Mek oi, best event ni. Pastu deco dia cantik gila :D

Kifli Mally said...

@Nadya Bubble deco ni memang di buat khas oleh flora terrace ^_^