Nov 19, 2013

Posisi tangan lelaki pada tubuh wanita.




hi uols,

nok dulu mek tak percaya langsung zaman skang ni ada ke lelaki yang feeling virgin, kalau mek ni memang virgins always uols itu memang tak boleh dinafikan nampak muka mek yang cute ni pun orang dah taw bahaha,

yang penting mek virgin bukan jalang hokay,
Jah ko pernah tak nampak kawan ko kalau bergambar posisi tangan dia kat mana terletak? di tetek uols ker? di peha uols ker? tak pun di bawah ketiak uols bahaha.
rupanya sesetengah posisi tangan yang terletak ni memang ada maksud yang tersendiri gituuu
so hari tu time annual dinner colleague mek ni dia pun bergambar dengan dua wanita hot stuff kat Axa Annual Dinner 2013, cara dia letak tu sebijik dalam pic terakhir dalam category Virgin ^_^ tangan belakang bahu dah tak sentuh langsung the girls, compared to mek lain cerita lah uols
as referring from the image above tangan mek terletak kat atas pinggul mereka bermaksud mek ni adalah Boyfriend kepada mereka berdua ni. OMG OMG OMG memang mek ni berlessi dengan dua wanita hot ni kan ^_^ kiri farah kanan ieka both of them super hot malam tu, dan ramai2 yang try pikat minah ni mek juga yang dapat miahaha sebab mek sama cantik je dengan mereka #pecut 100 meter.

itu cara mek snap pic dengan mereka korang pula?

anyways,

stay goddess people!!!


2 comments :

SecretOfShaila said...

wahhh mekkkk...hahaha...

Si Galah Panjang said...

Memang betul. Tangan SGP skg kat mouse. Hihihi :D