Public toilet budget modern, Tak faham aku!



hi uols,

semalam mek pergi ke mid valley sebab teringin sangat nak pergi tengok cerita carrie, lagi satu sebab dekat sikit dengan area rumah kat permaisuri cheras tu.

lepak makan dan minum, beli roti boy dan komik lawak kampus jilid ke 19. Lepas tu kan, sementara nak tunggu wayang start at 8.10pm mek pergi ke public toilet kat level tu, ok fineeeee mak pun start cat walk the the runway were mine!
mana toilet uols, sambil berlari dengan dress labuh ko mampo?

sampai je kat dalam tu mek terus shot masuk ke dalam, sekali tengok spoiled mood sebab pili paip tak disediakan arghhhhhhh tension, kalau tiada pili paip yang disediakan korang sure taw macam mana nak mencuci anu korang tu kan? 

bila selesai memancut, mek nak basuh belalai gajah mek ni, so mek pun pusing pili paip yang kekdahnya kata modern tu, pusing sikit terus terpancut kat seluar mek dengan pantas yer, mek repeat dengan pantas. Arghhhh menjerit mek dalam cubile toilet tu dah macam kena rogol gitu.

memang biadap!!! sungguh biadap, kalau ko dah tahu water pressure kat situ memang tak kuat so kenapa feeling sangat nak cipta toilet macam tu, plus tissue takde dalam toilet tu lagi lah mek meroyannnn arghhhhhh. 
isk tak faham aku, tak payah nak canggih sangat lah toilet sekarang ni, yang penting kebersihan 24 jam itu sudah lebih dari cukup.

korang bayangkan nanti kalau orang tu dah nak tercirit masuk toilet modern ni 

press 1 untuk berak

press 2 untuk kencing
press 3 untuk urusan lain

kalau mek jumpa toilet operator macam ni memang aku kapak-kapak je *Grrrrr

stay goddess uols!!!

No comments :