susah sangat ke nak flush jamban lepas membuang!



hi uols,

arghhhhhhhhh tension bila mek nak masuk gents tiba-tiba tengok ada beberapa jongkong emas yang masih fresh grrrrrrrrr

budak lelaki kat department aku ni bodoh sangat ke sampai tak boleh nak nak flush hasil buangan sendiri, ke korang memang kat rumah mak bapak korang yang tolong flushkan, tak pun ada maid korang yang tolong cuci kalau korang berak kat merata-rata tempat seperti kat sofa, meja makan, pasu bunga dan lain lain tempat!!
arghhhh tension aku.
ke korang jenis yang sayang kat emas tu smpi nak keraskan macam suri anak tom cruise buat ni.
 
Tapi dalam fikiran mek ni teringin nak masuk kat ladies tengok confirm ladies bersih je kan. Yeke? sekali tengok ladies lagi teruk dari gents bahahahahaha ^_^
gents boleh kencing berdiri pancut dinding, ladies kena duduk gituuu sopan kekdahnya.

tapi come one lah, boys kat department aku tu semuanya dah tua bangkak kot, dah boleh kawin jaga anak bini orang. Tapi still tak boleh nak jaga taik sendiri!!! BODOH IDIOT!!!!
ooo kau la rupanya yang berak tak flush tu yer, aku tumbok muka kaw (slang sabahan)

So kepada korang yang baca entry ni di luar sana lepas membuang harta peninggalan tu please please please flush dan bersihkan toilet sebab orang lain pun nak guna, dan tolong jangan penting kan diri sendiri.

stay goddess people ^_^