Esprit Official Opening Outlet di Alamanda.

hi uols,

Pertama sekali thanks to Miss Sizzling Suzai yang menjemput mek untuk hadirkan diri ke Launching sempena Esprit buka official outlet di Alamanda. Kepada mereka yang merupakan member Esprit korang boleh dapatkan discount pada outlet tersebut,

Tapi mek bukan peminat setia Esprit, mek pernah memakai Tshirt Esprit bebepa season yang lepas.
Kepada mereka yang lebih kasual dan santai tidak memikirkan design yang berat Esprit adalah jenis pakaian yang bersesuaian dengan citarasa korang.

Jom kita tengok design baju yang ada ada outlet tersebut.

mari kita tengok model-model ni peragakan Fall Winter Collection
yahooo event ni berjaya dengan jayanya. 

kepada mereka yang ingin dapatkan Fall Winter Collection di Esprit, pergi ke outlet yang berdekatan dengan tempat anda. Sungguh simple dan nampak keselesaan yang terletak pad setiap design Esprit kali ni. Cuma berbeza dengan style mek yang lebih kepada Indie Fashion dan juga Mix n Match ^_^

Macam mana pula dengan style anda? mungkin berbeza dengan mek haha.

P/s: kalau nak bergaya sakan tu boleh, yang penting confident!

2 comments :

Sizzling Suzai said...

tahniah nok yer dh update dgn jayanye!!! hahaha

Kifli Mally said...

@Sizzling Suzai maaf lah yer sebab terlambat update ^_^