Food Review: Secret Recipe @ One Utama (New Wing)

hi uols,

Sebelum for sure korang ada baca review mek tentang betapa teruknya layan dan sevis yang diberikan oleh Secret Recipe. Ada yang cakap secret recipe sekarang ni makin hari makin terus servis yang mereka beri pada customer seperti mek ni. Kalau tak percaya korang boleh tengok bagaimana Secret Recipe kecewakan saya kat The Weld

Di sebabkan gigih juga nak tengok balik adakah service dari setiap outlet berbeza pada waktu-waktu tertentu. So kalau macam tu mek kena buat observation sekali lagi untuk membuktikan yang outlet lain mampu berikan service yang memuaskan

 Jangan buang masa jom kita tengok hidangan yang disediakan uosl,
 Spaghetti Meatballs Chicken
untuk meatballs tu korang boleh pilih antara (Beef & Chicken)

Spaghetti biasa terlalu basah dan kurang pekat. Manakala meatballs Chicken tu terbaik, cukup sederhana dengan rasa dan cukup dengan portion yang diberikan.
 
Grilled Black Pepper Chicken

Gravy yang tak berapa lengkap memandangkan ianya hanyalah satu rasa black pepper yang biasa sahaja.
Daging yang lembut mudah untuk di jamah dan mudah untuk di leraikan.
 Ice Lemon Tea
 Blended Butterscotch

overall mek berpuas hati dengan service dan layanan yang diberikan serba pantas walaupun orang keluar masuk tak henti. So kesimpulan nya service dan layanan bergantung pada sesetengah outlet sahaja.
 Makan kat sini memang boleh kenyang sebab portion dia sangat besar sesuai bagi mereka yang suka portion yang besar. 

Cake adalah yang terbaik, salah satu brand label yang akan jadi pilihan mek untuk celebration.
 ONE UTAMA - PHASE 2 (new wing)
Website: http://www.secretrecipe.com.my
 LG 353, Lower Ground Floor, 1 Utama Shopping Centre Phase 2, No. 1, Lebuh Bandar Utama, Bandar Utama, 47800 Petaling Jaya, Selangor. Tel: 03-7726 7499 | Opening Hours: 10.00 AM-10.00 PM (Daily) 

#Selamat Menjamu Selera

No comments :