Gambar Kyuubi dah berusia 5 bulan.

P/S: Muntah dengan Gambar Kyuubi


 hi uols,

kyuubi yang dulu bukan lagi yang sekarang, dulu dia kecil sekarang dia sudah besar

yesssssssss that's my baby! sekarang sudah hampir mencecah 5 bulan. Nanti masuk 17th December 2013 ni sudah pun matang selamat 5 bulan ^_^ so far kyuubi tak banyak buat hal lagi cuma ada beberapa je yang dia suka tarik perhatian mek!

contohnya seperti: Tunggu mek lepas mandi depan pintu bilik mandi, cakap dinding bila nampak mek balik kerja, kejutkan mek pada waktu pagi untuk pergi kerja kadang tu dia boleh kejut mek tersangat awal dalam kol 5 gitu.

At least dengan kehadiran kyuubi takde lah terasa boring skit duduk di rumah ni ada nampak budak kecil ni berlari kesana kemari mengejar mainan dia. Plus dia memang kuat bercakap (meow) mek cakap sepatah dia pun meow sepatah ^_^
ok kyuubi pun dah ngantok, penat photoshot lah tu ^_^ 
over taw kyuubi ni baru shot skit dah ngantok.

stay goddess people ^_^