Dec 26, 2013

Perayaan sambutan hari Natal di office Kifli Mally.



hi uols,

Memang sudah menjadi lumrah di office ni kalau ada je perayaan confirm mereka semua akan celebrate sama ^_^
oleh itu mek sebagai junior trainee dalam department baru ni so mek dan kawan mek yang lain kena organize dan handle untuk memastikan event bertukar hadiah ni berjalan dengan lancar nya.
 kenalah gigih menyiapkan dan menghiaskan pokok krismas.
exchange gift ni seharusnya berharga RM20 dan ke atas. Bayangkan lebih dari 50 hadiah kesemuanya ^_^
betapa meriahnya event yang diraihkan..
 
 Terima kasih pada Shah Caterer kerana sanggup memenuhi keperluan kami yang cerewet ni ^_^
kepada mereka yang nak merasa caterer terbaik dari ladang ni boleh lah call pada nombor tertera Roziah Talib 017-680 8798
kepada semua colleague mek yang sporting, masing-masing sudah pun dapat nombor untuk pertukaran hadiah di hujung event ni ^_^ 
selain dari itu ada juga pertandingan best dress, tahniah kepada Bee Jin sebab berjaya dinobatkan sebagai best dress bertemakan xmas. Kalau korang nak tahu yang disebelah kiri tu adalah CEO kepada AXA AFFIN General Insurance
di antara mereka yang menggunakan headgear xmas ^_^
 bukan main ceria lagi wajah masing-masing bila dapat hadiah. Memang certain hadiah tu kadang memang tak boleh nak di agak ^_^ ada yang dapat product wangian, penyegar, bantal, perhiasaan dan macam-macam lagi.
 mek pula dapat Wallet dari Obermain brand. 

terima kasih pada Moon Jen sebab belikan hadiah yang istimewa ni, siapa sangka mek orang yang last sekali cabut nombor tu dan dapat nombor moon jen. Macam tahu je kan yang mek takde wallet, mek jenis yang susah sikit nak berwallet, tapi since orang dah beli lepas tu dapat pula kat mek! 

haruslah dipakai terus, dengan harapan 2014 wallet ni makin lebat hahaha. 

Jambu says: kepada mereka yang menyambut Hari Natal, selamat menyambut perayaan ini dengan penuh meriah, Happy Xmas to all!

1 comment :

Macikz Konah said...

meriah uools...jingle bell jingle bell