Secret Recipe Kamu kecewakan saya.


hi uols,

hari ni kecewa sedikit time lunch mek teringin sangat nak makan kat Secret Recipe outlet kat The Weld.
Apa yang mek tahu, Lunch Set B sepatutnya mereka boleh siapkan dalam masa tidak kurang dari 10 minit paling lama pun 15 minit sebab dah nama pun Lunch Set for sure mereka just stand by kan.
minaci masak cepat itu customer sudah marah!!!!
 
setengah jam kemudian....................
makanan yang di tunggu tidak lagi sampai, sabar di hati sudah mula berkurangan, adakah sudah tiba masanya untuk mek berubah menjadi sailormoon dan bakar kedai ni dengan api yang panasssss
sabar sabar sabar kataku

satu jam kemudian...................
mek berubah menjadi hulk, tapi tidak ku hancurkan tempat itu kerana bersikap professional. Boikot sajooo. 
mek sudah berambus dari kedai itu, sedih kerana service dari pelayan yang tidak pernah nampak cukup kaki tangan itu membuatkan ramai yang menanti2 order mereka. 
kakak mau pukul kamu itu orang ramai-ramai,
mana lunch kakak!!!
 
so kepada korang yang memang bukan kaki penyabar, better jangan pergi makan kat The Weld Secret Recipe kerana mereka tidak boleh menjamin korang dapat makanan korang on time pada waktu lunch.

Dan mek pasti pelayan dan staff mereka akan tersalah pass menu korang kepada orang lain. I mean mek yang order dulu tapi orang depan tu dapat dulu sedangkan order menu yang sama ^_^ Sekian

stay goddess people!!!


5 comments :

anna hashim said...

bukan u sorang jerk pernah terkena..i pun sama..tp secret recipe kat ole2, seksyen 18 shah alam..dah lama boikotttt.....service lambattttttt mcm haremmmmmmmmmmmmm...
menu yg simple yg amik masa 10 min pun boleh jadi sejammmmm..pastu rasa mcm taikkkkkkk!!!!!!!

Kifli Mally said...

Sedihnya. Service makin sucks this days.

Shuhaili Samat said...

Secret recipe kat the weld mmg service lambat! Pernah kena gak and xgi sana dah

SecretOfShaila said...

hahaha...sabar mek..

chenlina said...

chenlina20170601
true religion outlet
coach factory outlet
louis vuitton outlet
kate spade outlet
christian louboutin shoes
kate spade
louis vuitton outlet
oakley vault
north face
clarks outlet