S.O.X Fixie membuat kejutan di Paradigm Mall @ Kelana Jaya

hi uols,

S.O.X Fixie merupakan satu kempen yang di anjurkan oleh Celcom kepada semua pengguna S.O.X, jom tengok kemeriahan event yang dianjurkan oleh mereka.
 
 ‘Win A Fixie Every Day’

Bertempat di Paradigm Mall Kelana Jaya, S.O.X Fixie turut merancakkan suasana yang sungguh havoc pada malam itu dengan mempersembahkan tarian Flashmob, Para Biker Fixie turut tidak melepaskan peluang di dalam mempertonjolkan kemeriahan mereka dalam aksi berbasikal ini.Fuh! caya lah semua ada skills yang tersendiri.
 Geng Fixie Bikers yang hebat mempertunjukkan aksi dan lagak berbasikal masing-masing
 Persembahan Nyanyian Hari Natal
Para Flash Mobbers dan juga geng Basikal

 Kehadiran Blogger + Influencer
 Kehadiran blogger juga turut serta di dalam meriahkan event S.O.X Fixie malam tu, seperti dari kiri, Amir, Innanie, Sabby, Sabrina, Chency, Frankie, Ohfishiee & Ruby
Teruja sangat bila dapat tahu selain dari blogger yang hadir menggamatkan event malam itu, twitter influencer juga turut memberikan impak besar di dalam menjadikan #SOXFixie trending di Twitter, semua memang boleh dikatakan memang famous di dalam dunia twitter, bahkan follower dorang cecah ratusan followers okay! *bangga kejap dapat jumpa dengan mereka ni.
@SyadahAmzahh memang tiptop.
apa lagi uols pergi lah follow twee budak ni ^_^

Tak lupa juga kepada D'italiane kerana memberikan layanan yang cukup istimewa pada malam itu, Restaurant yang cukup selesa,
Kemeriahan malam masih lagi berterusan bila ada pertandingan yang dianjurkan oleh S.O.X Fixie sendiri, terbuka kepada mereka yang hadirkan diri pada malam tu. Perebutan diantara mereka untuk membawa pulang Basikal Fixie.

Yeahhhhh tahniah adik!
so tunggu apa lagi kayuh basikal tu balik rumah nanti yer.


Bagaimana cara untuk menyertai dan memenangi Basikal bernilai ribuan ringgit ini?
Dengan hanya ikut dua syarat mudah ni jer
  1. Mestilah merupakan pelanggan S.O.X
  2. Guna RM1 Sehari (Call, SMS, MMS)
Kepada mereka yang sudah sedia melanggan S.O.X mereka hanya perlu menggunakan RM1 setiap hari tidak kiralah menerusi Panggilan Telefon, SMS, MMS. Asalkan ianya RM1, dari situ ianya akan dipilih secara random dan siapa tahu anda adalah pemenang bertuah ^_^

Macam mana? Menarik bukan! Jadi tunggu apa lagi langgani lah S.O.X dan menang Basikal Fixie ini setiap hari. 

kempen ini berlangsung dari 9 December 2013 until 31 December 2013

  Korang juga turut sama boleh memenangi Basikan Fixie ini setiap hari

No comments :