Dec 28, 2013

Sukar memilih baju kerja berwarna putih.

 hi uols

Dalam banyak-banyak color yang diberi mek kurang berkenan dengan pemilihan color putih, lebih-lebih lagi kalau nak memakainya untuk pergi kerja.

Paling tak suka ialah bila dapat spot kekotoran kecil pada baju, arghhhh tension uols, satu hari tu terus takde mood. Kebiasaannya semakin kita berjaga semakin tu kita mudah terdedah pada kekotoran. Tengok-tengok je dah kotor tanpa kita sedari bila terkena ^_^

oleh itu sentiasa alert dengan keadaan sekeliling. Tapi mek tak gentar dengan pemilihan color putih sekarang ini, sebab mek yakin mek mampu untuk berwaspada sentiasa.

hari tu mek pergi ke H&M Avenue K, so ternampak pula this baju yang sangat plowless putihnya, tapi sayang this one is not my type, so mek amik yang less collar and matched with my black button ^_^
Dah harga pun RM39 so sesuai lah dengan design nya kan.
H&M Cotton Shirt RM99

so kepada uols semua jangan segan-segan untuk memilih color putih sebagai baju kerja harian anda ^_^
lelaki yang memakai color putih akan tampak lagi menawan bila berada di luar, putih yang bersinar lagi menampakkan lagi seri baju putih tersebut. 

p/s: Mood kerja dengan baju baru haha. 

Follow mek di:
Instag: http://instagram.com/kiflimally#
Twitter: https://twitter.com/kiflimally


3 comments :