Birthday Celebration: Selamat Hari Jadi Tammy Miu di Haagen-Dazs SOHO KL @ Solaris Mont Kiara

HI UOLS,
wohooooooooo Happy Birthday Tammy Miu, dia adalah pemilik kepada blog http://www.plusizekitten.com/ tak salah kan kalau mek baru publish entry sekarang ni, cos mek save the best for last, katanyaaaaaa, lepas tu dapat job pun mek lah orang paling last sekali haha ^_^
at least mek still ingat you taw Tammy #hug sikit
ok apa pun berbanyak terima kasih mek ucapkan kat tammy sebab sudi jemput wanita pelesu seperti mek untuk join event yang sangat meriah ni. Actually Tammy memang nak celebrate birthday dia bersama dengan community The Butterfly Project Malaysia yang sangat cantik-cantik belaka. Mek pun tak ketinggalan hokay, pretty boy is here!!!!  #pengsan
 Ramai juga blogger yang hadirkan diri, dan seperti biasalah ada muka yang mek kenal dan ada muka yang mek belom kenal lagi ^_^
semuanya segan2 kekdahnya, kalau semua sudah kenal confirm semua tu jenis masuk air. hahaha
meriah betul event ni.
 Tammy bukan main excited lagi dengan memotong kek hari jadi.
Dah macam selebriti Tammy ni berpusu-pusu orang snap pic dia smpi kan mek pun tak sempat nak amik best shoot.

tadaaaaaaaaaaaa acara yang di tunggu oleh mek iaitu makan aircream.
walaupun gigi ketika itu tidak berapa mengizinkan mek kena gigih juga untuk makan uols,


 Mek suka sangat dengan Festive Fondue ni, sebab dia hidang dengan beraneka jenis, ada buah, biskut, ada jajan, ais cream dalam setiap perisa yang berlainan. Murah dan berbaloi sajo uols hanya dengan RM75 itu harga time christmas lah. Mungkin rasanya sekarang pun price still lebih kurang sama gak.
 
 hurmmm mari kita sambung bergambar lagi ^_^
 
Terima kasih yer Tammy and The Butterfly Project sebab jemput mek untuk meraihkan event yang meriah ni. 

So kepada korang yang belum rasa Festive Fondue tu, isk isk rugi sangat! 
So tunggu apa lagi terjah info dibawah:

 Address: K-OG-12, No.2, Jalan Solaris, 50480, Solaris Mont Kiara, Kuala Lumpur, 50480, Malaysia Phone:+60 3-6203 6695
Selamat mencuba uols.

follow mek di:
instagram : @kiflimally
twitter: @kiflimally

2 comments :

Mieza Everdeen said...

nice meeting you there Kifli ^_^ event makin meriah sebab Kifli la, hehe

Kifli Mally said...

@Mieza Everdeen nice meeting uols gak ^_^nnti ada masa jumpa lagi okie dokie