Blog Kifli Mally berharga RM10.01 sahaja #sedih uols



Hi Uols,

hanjing sangat kan!!!
selama lebih kurang 5 tahun lebih mek berblog sekali tengok ko kasik tahu harga blog mek hanya RM3 dollar saja, itu pun lepas aku convert ke MYR gitu!!! kejis website yang letak harga blog mek pada harga seciput tu je hahaha.

tapi kan uols kalau fikir balik memang sesuai lah dengan harga RM10 hengget tu, dapat beli macam-macam taw dengan harga RM10 ni, ok dengan nilai RM10 mek boleh buat business tanam kangkung hahahahah

tak puas hati juga mek pun try lah kat tempat lain nak tengok nasib blog mek yang nan hadooo ini. Macam pundek jer harga TAIK baja lagi mahal dari harga blog mek T___T hanjeng tak? haha

azam 2014 ni mek nak naik kan harga blog mek dari RM10 kepada RM10.50 yesss!!!!!!

sebelum korang try sendiri tengok harga blog korang itewwww izinkan mek pergi dari sini. Tercabar rasanya melihat blog uols yang bernilai berjuta-juta itu. *flip hair

p/s:mak tak hairan pun sepanjang mak berblogging ni mak kira-kira dah cecah 10K hasil bersih berblog ni taw. Tapi mana semua 10k tu pergi? haha kalau sumber tu dari haram nyah mana nak merasa yang halal!!! opsss tercarot plk blogger2 otai. *capai anak tudung nak g pasar. kbai

follow mek disini nyossss:
Instgaram: @kiflimally
Twitter: @kiflimally

No comments :