Blogger Fashion Review: Frankie Rose Uni

HI UOLS,

kali ni review fashion dari Miss Frankie,
hurmmmm bila mek jumpa minah ni ek? serius tak ingat
kejap kejap kejap bagi mek fikir satttttttttttt

Ouh yer 1st time mek jumpa dia time kita orang buat Red Bean di Culinary Art. Time tu weols satu group. Kalau korang tengok dia ni macam mixed gitu, ala2 pan asia gitu tapi mek tak sempat pun tanya dia ni pure chinese atau ada mix bangsa lain. Kan walaupun mek yakin dia 100% berdarah cina malaysia gituuuuu.

so better review pasal #OOTD frankie yang sangat simple ni.
 nak tengok life style Frankie, korang boleh attack blog dia dibawah ni:

dan jangan lupa follow mek klu korang suka tengok mek yang gebu mcm lembu ni ^_^
Instagram: @kiflimally
Twitter: @kiflimally

apa uols takde Instagram? sendu ek hidup uols? haha

2 comments :