Jan 15, 2014

Breakfast Review: Hallmark Crown Hotel @ Melaka




HI UOLS,

seperti yang di janjikan oleh mek, dalam entry yang lepas (Hotel Review: Hallmark Crown Hotel @ Melaka). Bagi mek not bad lah, dengan rate bilik yang cukup luas dan ekslusif kemudian di tambah pula dengan breakfast yang sungguh pelbagai ni membuatkan kenyang hingga ke petang, petang je lah uols, malam tu perot kena isi gak ^_^ omputih panggil Heavy Breakfast gitu!

Kalau lah ada orang hari-hari nak buatkan breakfast macam ni kat mek! confirm mek akan jadi pemalas untuk nak buat breffy sendiri ^_^
Dan menjadi kebiasaan buat mek yang memang nak try semua, so portion yang dihidang amatlah sedikit.
maaf yer terlupa nak snap the surrounding. But do believe me, tempat dia memang selesa dengan berdindingkan cermin.

waiter juga cukup baik dan sentiasa peka dengan kuantiti makanan yang perlu di top up.
hurmmmmm ni yang mek rasa diri ni tak berguna kejap! sebab mek tahu apa nama mee @ menu ni?
korang yang duduk melaka tu tahu tak apa benda ni?
even my housemate yang duduk melaka pun failed uolssssss ko rasa? nak je aku pakai kan dia dress nyonya then sagat kat dinding rumah ^_^

ok lah nanti akan mek update untuk cerita seterusnya pula yer.
tapi jangan lupa follow mek disini:
Instagram: @kiflimally
Twitter: @kiflimally

stay kenyang stay sihat!!!!

5 comments :

hazman fadzil said...

Nice.... cuma sosej tu kalau ade mayonis mesti lagi sedap kan... LOL !!! ( gurau jee )

Kifli Mally said...

@hazman fadzil hover lah mu hazman, tak yah maaf segala lah.

oh yer mayonis memang ada ^_^ cuma mek tak letak jer. hahahahah

chenlina said...

chenlina20160119
abercrombie and fitch
michael kors handbags
true religion jeans sale
marc jacobs handbags
mulberry handbags
polo ralph lauren
canada goose outlet
louis vuitton handbags
kobe 9
air max uk
coach factory outlet
christian louboutin shoes
ray ban wayfarer
soccer shoes
tiffany and co
louis vuitton handbags
celine handbags
tods outlet online
nike huarache shoes
louis vuitton outlet
tory burch sale
ugg boots
michael kors handbags
the north face outlet
michael kors outlet
louis vuitton outlet
uggs on sale
ugg boots
burberry scarf
coach outlet
uggs outlet
coach factory outlet
ray ban sunglasses outlet
louis vuitton handbags
kevin durant basketball shoes
tory burch outlet
tory burch outlet online
cheap jerseys
true religion outlet
louis vuitton
as

dada24 Xu said...

pandora charms outlet
coach factory outlet online
michael kors outlet clearance
michael kors canada
ugg australia outlet
canada goose jackets
sac longchamp
coach factory outlet online
nike flyknit racer
nike air max 90
pandora charms sale clearance
designer handbags wholesale
skechers outlet
louis vuitton handbags
mont blanc pens outlet
fitflops shoes
ray ban sunglasses
birkenstock shoes
kate spade outlet online
louboutin shoes
birkenstocks
air max 90 white
north face jackets
michael kors purses
burberry outlet online
michael kors outlet online
louis vuitton purse
ralph lauren uk
ugg outlet
air max 90
adidas superstars
christian louboutin sale
yeezy boost 350 balck
michael kors handbags
20160806CAIYAN

chenlina said...

chenlina20170601
louis vuitton outlet stores
bengals jerseys
supra shoes
louis vuitton belt
vans shoes
ray bans uk
asics shoes
the north face
ralph lauren outlet
cheap jordan shoes