Food Review: Cendol Bakar Drive Thru @ Kuala Selangor, Dengkil

Hi Uols,

ok kali ni kita pergi membasahkan tekak jauh sikit di Dengkil jauh sana ^_^
itu pun singgah kejap sebab lepas buat review di Seafood terbaik dari Dapur Masakan Chinese Muslim @ Downtown KLIA Seafood Restoran. Memang terbaik yop!!!
 
jadi sekarang jom kita tengok apa yang terbaik dari pondok Cendol Bakar ni,
korang senang je nak spot kedai ni sebab ianya terletak kat tepi highway all the way ne ke Nilai atau KLIA
Cendol Bakar Tapai + Pulut - RM4
bagi mereka yang rindukan rasa tapai korang boleh menikmati rasa tapai asli dari Cendol Bakar, seriusly tapai dia rasa seperti tapai tradisi keluarga kifli mally ^_^

bagi mereka yang tak boleh nak makan tapai dan pulut pada masa yang sama korang boleh order secara berasingan.

 Cendol Bakar Durian - RM3.50
Cendol durian sememangnya merupakan daya penarik pengunjung ke tempat ini, rasa pati durian yang sungguh fresh dan sekali kena pasti mahu lagi.
bagi mek semangkuk sudah lebih dari cukup!

semua cendol bakar dalam tu ada Nata De coco, kacang merah, jagung dan selasih
wowwwww tekak akan sentiasa basah jer bila kena dengan cendol pekat ni.
 selain dari itu juga, memang tak lengkap lah rasanya kalau makan cendol bakar semata kan, bagi mereka yang terasa ingin lebih kenyang korang boleh je order kuih, cekodoh dan cucur yang disediakan. Jadi mek pun tak nak ketinggalan untuk order Rm2 bukan apa saja nak rasa. 
PANAS + LEMBUT + sesuai dengan sauce yang dibuat tu. memang ngammmm!!!!
Bukan itu saja mereka menjual T-shir cendol bakar, ada berbagai jenis warna dan saiz.
KEEP CALM & LETS CENDOL ^_^
 mesti korang tertanya2 kan macam mana mereka buat untuk delivery tu. Kereta just masuk dan parking tepi gerai kemudian pelayan tu akan datang amik order korang, semuanya pantas sebab mereka sudah dapat tahu best seller kat situ, mostly durian dan pulut sajo ^_^

Sok sek sok sek: orang cakap Cendol Bakar kat area gombak sana tak berapa nak stratergic, sbb berhabuk. betul ke? nanti kita terjah yer ^_^

 Info seperti dibawah:
Operation Hour: Mon: 11:00 am - 6:00 pm Fri: 11:00 am - 6:00 pm Sat - Sun: 10:00 am - 7:00 pm
Address: Kuala Selangor, Selangor, Malaysia 45000
Waze: Cendol Bakar @ dengkil
Facebook: Link
Foursquare: Link

follow mek di: