Food Review: Seafood terbaik dari Dapur Masakan Chinese Muslim @ Downtown KLIA Seafood Restoran



Hi Uols,

Siapa sini pernah menjamu selera di Downtown KLIA Seafood Restoran?
apa tak pernah lagi? ada yang nak kena babap ni haha
wey serius lah aku pun tak pernah lagi rasa, tapi apa yang aku cakap ini adalah masakan cina muslin versi Seafood tersangat lah terbaik. Superb serius tak tipu (T____T) *nangis terharu

Jom kita review Top Menu dari Downtown KLIA Seafood Restoran
Assam Steamed Fish = Harga ikut harga ikan di pasaran
Creamer Butter Crab = RM7.00/100gm
Butter Prawn = RM14.00/100gm
 Kam Heong Clam  

Small
Medium
Large
RM21.90
RM35.90
RM46.90
. Salted Egg Squid
Small
Medium
Large
RM22.90
RM35.90
RM47.90
Sizzling Seafood
Small
Medium
Large
RM30.90
RM49.00
RM66.00
Beef with Ginger & Spring Onion
Small
Medium
Large
RM21.90
RM29.90
RM38.90
. Mangolian Chicken
Small
Medium
Large
RM18.90
RM26.90
RM35.90
Volcano Beancurd  = RM30.90 ( Standard)
Kailan with Oyster Sauce
Small
Medium
Large
RM 12.90
RM 16.90
RM 19.90
. Spicy Four Vegetables
Small
Medium
Large
RM 12.90
RM 16.90
RM 19.90
Mushroom with Broccoli
Small
Medium
Large
RM 12.90
RM 16.90
RM 19.90
 13 menu kesemuanya ^___^ 
signature drinks: Kedondong Asam Boi RM6.50 
TERBAIK YOP!!!!!!!

Favorite Kifli Mally: ok sudah semestinya dalam 13 menu yang disediakan pasti akan ada beberapa menu yang betul-betul mek akan suggest kat korang semua. (Volcano Beancurd,
Mangolian Chicken, Salted Egg Squid  & Mushroom with Broccoli )

Tumpuan utama adalah pelancong untuk datang ke Downtown KLIA Seafood Restoran, kalau orang luar dah rasa, takkan korang yang local ni tak nak datang try kan?

Environtment:
Clean & Clear, tidak sesak dan selesa untuk korang dine di sini. Cukup selesa dengan persekitaran yang sejuk. Tandas bersih dan selesa untuk digunakan ^_^
Credit pic by MahaMahu.com
 Pesanan ringkas: kalau korang nak datang tolong bertanya atau buat tempahan bagi mereka yang berkeluarga kerana tempat ini amat lah pack pada hari biasa Weekdays.
Sedih pula nanti dari Gombak semata datang sini fully booked haha. Tadah air liur sajalah kalian.

Info dan details:
Pemilik Restoran: Prof. Dr.Abu Talib Othman 
Address: Downtown KLIA Seafood Restaurant,  No.B40-B48, Block B, Jln KLIA 1/60,  Charterfiled Commercial Centre,  64000 KLIA.  
Operation Hour: Mon - Sat: 10:30 am - 10:30 pm
Waze: Downtown KLIA Seafood Restaurant
Telephone: 03-87831031

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
follow mek disini:
Instagram: @kiflimally
Twitter: @kiflimally

1 comment :

hazman fadzil said...

cayalah laaa... review yang bagus siap complete dengan harga tu....gambar pun menarik la mek