Jan 6, 2014

Food Review: Sizzling Steak di Station 21 @ Bangar

HI UOLS,

Malam yang hujan lebat memang nikmat juga kalau dapat makan Steak/Western kan? Ini memang tak boleh jadi malam ni mengidam malam tu juga dapat ^_^
So tempat yang dituju kawasan dekat area Bangsar iaitu kat Food Court Station 21, betul-betul tepi Bangsar Village uols. Kalau uols ada masa pergi lah try makan kat sana pula yer. 
Ok Steaks ni ada 3 Jenis yang berbeza pada side dish sahaja,

Steaks Grill (Broccoli & Carrot) RM17.00
Steaks Grill (Broccoli, Carrot & Corn) RM18.00
Steaks Grill (Coleslaw) RM15.00  
 Lamb Chop RM20.00
Side drink nothing much to write,
oh yer cuma mek suka dengan Ice Lemon Tea sebab dia memang menggunakan Lemon ^_^
mek minta Teh O Ais Limau, then they served me with Lemo. That is rare! for mek lah sebab jarang mek dihidangkan dengan Lemon ni. Kebanyakan nya Limau Kasturi sebesar bijik #kyuubi haha
Kebersihan:
ok tang kebersihan kat sini kurang sikit sebab kalau hujan tu memang tempat ni basah, dan seat become more unavailable. Lagi satu sebab stall mereka sangat limited, so I assume terlalu banyak barang pada satu masa.

Service:
Tang service tu pula, boleh diberi pujian sebab awal-awal dah dinform lambat tapi sampai cepat juga. Waiter sangat peramah. 

Mek rate all these thing sebab mek memang dapat layanan sedemikian, kalau nasib korang buruk, kena kahak oleh orang kat situ jangan marah yer ^_^

Rate:
Dari 5 mek beri 3.5 bintang.
 
 Details:
Adress: Jalan Telawi 2, Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur 59100
Landmark: Beside Bangsar Village (Foodcourt)
 Foursquare: Link

Follow mek di:
Instagram: @kiflimally
Twitter: @kiflimally

1 comment :

hazman fadzil said...

sizzling ni punya gravy memang membuka selera laaa.....