Hanya kerana hashtag #AJL28 account Twitter @kiflimally kena suspended



Hi Uols,

Serius aku ada dapat 2-3 invitation pergi tengok Live Anugerah Juara Lagu ke 28 ni tapi memandang Isnin kerja so orang yang kerja swasta macam aku ni kena lah kerja bangun awal gigih uols,
kawan aku semuanya bagai nak rak! bersiap sakan katanya bertemakan Game On!!! ko rasa? tapi pergi nya macam tak kena tema pun! haha. 

tinggal lah aku yang loser duduk layan sorang diri.

disebabkan #AJL28 ni account twitter aku kena suspended malam tu juga. Apa bebal twitter ni pergi suspend account aku.
 woi bodoh juga twitter ni kan, sure dia ingt aku punye twitter kena hack oleh somebody lepas tu pakai #AJL28 tweet sampai lebam. FUK!!!! aku pun tak hingin lah wei....

apa pun hari ni aku tengok twitter dah pun membenarkan aku untuk tweet seperti biasa.
Tweet yang pertama
"Shit to twitter haha ^_^"
so korang follow je lah yer, sbab follower aku yang terdahulu si bodoh twitter ni dah clearkan. kena lah aku menagih simpati sekor-sekor untuk follow aku.

BTW buka lain cerita, Curlas sangat semalam Ziana Zain, M Duad Kilau dan juga Amy search. 
mungkin hadiah utama tu sikit je TV3 kasi sebab nak jemput diva-diva tersohor ni haha.

 ini memang peminat tegar no 1 Ziana Zain. 
#IAMZIANA ko hado?
 mak hayam apa pun terjadi ko tetap Diva Tanah Air, legend taw performance ko kak!!!

Kau dah baca wajib follow jangan sampai aku kahak:
Instagram: @kiflimally
Twitter: @kiflimally

1 comment :

Nuriesya Nadia said...

Kurlasss kau ZZ. Badan tiptop mantop.