Hotel Review: Hallmark Crown Hotel @ Melaka



HI UOLS,

Since when pula mek jadi hotel review ni?
takde mendenya nak review pun, actually hari tu dapat voucher yang cukup untuk mek menginap di mana-mana hotel yang ada kat malaysia ni. Semua tu mek patut lah berterima kasih kepada diva http://travelar.com/ yang sudi memberikan voucher.

Alaaaa mek dapat voucher ni pun lepas join contest yang di anjurkan oleh mak hayam nuffnang hari tu. Klik Sini kalau nak baca!

Dari pagi mek terus ke Johor semata-mata nak tengok Johor Premium Outlet, mana lah tahu boleh borong sebarang dua. Petang sikit baru mek shoot balik ke Melaka sebab bajet nak bermalam kat sana.

Boleh dikatakan hotel ni mek bagi 5 Bintang, sebab selesa tu jangan cakap lah macam tak nak keluar berjalan nak duduk dalam bilik sajo ^_^
view dari pintu masuk ^_^
Transparent bathroom.
Privacy setting.
 open air swimming pool, located at the roof top ^_^
takde lah tinggi mana pun bangunan ni uols, rasanya dalam 6-7 tingkat sajoooo tapi apa yang mek suka ialah bila berada di atas terasa luas sangat pemandangan tu, walaupun kat melaka tu takde la banyak pembangunan yang mencakar langit, tapi sesuai lah untuk korang bersantai ambil angin deras di sini.
its time to say good bye ^_^

next entry korang tengok pula macam Breakfast Review yang disediakan oleh Hallmark Crown Hotel ni ok.
Promise me that you gonna stay tuned hahaha

Details:
Range price: RM 228.00 per night (According to each room)
Bilik: Premier Executive - Room with Breakfast
Direction/Maps: Foursquare

Follow me kat sini:
Instagram: @kiflimally
Twitter: @kiflimally

No comments :