OOTD Kifli Mally: Is Androgyny can be consider as Hipster?


HI UOLS,

alamak nampaknya kali ni mek nampak sedikit kalut, gambar yang di snap pun hanya sekejap saja, kannn?
sekejap pun sempat juga mek pose 7 keping kesemuanya. Expert kot hahahaha ^_^

Bertemakan agak sedikit hipster untuk ke Food Review di Publika, Nasi Hijau Sovaro yang unik, apa pun korang enjoy lah yer. Oh lagi satu sebab time tu food review sama tarikh dengan hari gathering blogger terbesar di malaysia katanya ^_^ 

sedih uols, mek tak tercalon. *meraung tak berlagu lah kita.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Top shirt: Romp
Suspender: H&M
Clutch: Seed
Pants: Forever 21
Sneakers: Vincci

p/s: mampu ke tidak, kemeja casual romp tu mek still lagi boleh pakai dari tahun 2009, lately ni mek try pakai nampak lah button tu nak tertanggal, maksudnya mek dah start berubah jadi Gajah Modern hahaha ^_^

Biar gajah uols yang penting confident....

Follow me di :
Instagaram: @kiflimally
Twitter: @kiflimally