Maaflah mulut saya memang laser sikit!



HI UOLS,

Kata orang tua-tua dek kerana mulut badan binasa kan?
itu kata orang tua-tua non, kata fondan2  sekarang ni, kalau mulut macam longkang itu hanjing namannya. Yelah mulut laha sangat sama macam bau mulut anjing yer.
 ko nak plowless tak? hah sapu lah air liur dia ni kat muka uols...sroot-sroot

macam mana fondan2 taw bau mulut hanjing macam mana? sebab ada dulu satu fondan ni nak kissing boipren dia tapi terkiss anjing boipren dia, lalu menjerit lah si fondan ahhhhh hanjing kau!!! 
#makesense tak? 

kisah mulut laser ni adalah abang sorang kat bawah rumah mek ni, yang dok buka cafe dia yang prepare dia lah juga yang masak, boleh dikatakan teruna lah yang masak kat condo mek ni, nak tahu mek stay mana? ko search batang kali condo, confirm jumpa! haha
ok ibu-ibu lepas tu boleh curahkan kicap ke dalam salad tadi...#pose
 
tengah mek melenggang melintasi cafe tu terdengar sorang mamat Sado ni merungut membebel mengalah kak senduk ok, kak senduk yang women tu pun pendiam tak banyak cakap, sambil flip hair. kan kakak?

"Aunty kalau mahal better you duduk rumah masak sendiri jangan datang sini makan"
"sory lah aunty mulut saya laser sikit" dan seterusnyaaaaaa

hanjing sangat ko kan???? orang tua kertu yang tinggal hari pun ko nak lawan cakap dia kan, biasalah ah so bukit, kalau dia merungut tu layankan jer, aku pun tak tahu apa yang aunty tu makan sampai dia merungut mahal sangat korang ni charge kat dia. sure ko pakai resipi kangkung banyak sangat ni kan? opsssss carut lagi
setakat makan sikit ko charge mahal, ko mampo split macam aunty ni?
u go aunty..

korang boleh hanjeng kan mek disini yer:
instagram: @kiflimally
twitter: @kiflimally