Outlet: Yeah Secret Recipe outlet di Bandar Sri Permaisuri kini beroperasi.

Hi Uols,

Wah siapa sangka kat area Bandar Sri Permaisuri ni makin lama makin besar kawasan jajahan kan, kalau uols nak tahu kat sini lah lubuk ratu dan raja sotong yer haha
Plus dengan semua facilities kat sini boleh dikatakan lengkap dan yang penting kemudahan di area ni mantap. Kalau mek nak berpindah pun confirm akan fikir masak semasaknya ^_^
 
Tidak kah terkejut tak sampai 2 tahun mek duduk kat sini condo dan apartment banyak di naik kan, ni lagi satu kat belakang rumah mek tu ada lagi satu kediaman bakal di naik kan uols arghhh mek kesian kat jin jin yang bertandang kat belakang bukit kecil tu, mana mereka nak lepak nnti kan!
Apa yang mek merapu ni lahanat!!!! Mek nak cerita pasal secret recipe baru buka kat sini, bukan pasal pembangunan haram jadah ni…
Perhatian kepada semua penduduk di bawah naungan mek KIFLIMALLY.COM, sekarang korang semua boleh merasakan Secret Recipe ^_^ so bagi mereka yang mengidam nak makan kek tak perlu pergi jauh uols, sebab kat sini semua nya pasti ada. GITUUUU
Comel tak mek? Comel kan? Mek tak pernah Nampak mek secomle ini, so maksudnya jangan mandi pagi hahahahaha.
Lepas tu boleh pula terjumpa jiran aku si macikz konah dan ariey, arghhhhhh gumbira di hati tiada siapa yang tahu sebab dah genap 35 tahun wanita ni menghilangkan diri hahaa.
Kami adalah blogger perwakilan Bandar sri permaisuri, Kifli Mally, macikz konah dan pena berkala. Undilah kami untuk food review yang sedap2 hahahaha
bersebelahan dengan Dominos yer, I wish ada subway pula lepas ni ^_^
Sekian dari mek yang comel ^_^

follow mek disini:
Instagram: @kiflimally
Twitter: @kiflimally