Mar 4, 2014

Bersantai sambil menikmati Coffee di Coffea Coffee melalui Samsung Galaxy Life




Hi Uols,

Korang semua ingat lagi tak entry mek berkenaan dengan Pelancaran Samsung Galaxy Life Application baru-baru ni, lepas tu mek ada janji untuk bagi tahu korang bagaimana caranya nak dapatkan info terbaik serta tawaran istimewa hanya menerusi dengan Samsung Galaxy Life.
Bila korang pergi search dekat apps store pada smartphone samsung korang tu, hanya taip perkataan Samsung Galaxy Life dan install application yang betul. Lepas korang dah habis installed tu, apa yang korang perlu lakukan ialah daftarkan diri korang sebagai pengguna samsung. (Senang je tak susah pun!!!) ^_^
Bila korang dah open apps tu, apa yang korang akan nampak ialah 7 kategori yang dah siap sedia untuk korang explore, Samsung Galaxy Life memberikan korang pelbagai benda yang exclusive dari semua aspek, apa yang anda perlu lakukan ialah hanya dengan Klik menu pilihan anda.
Ok sekarang ni dengan menggunakan Samsung Galaxy Life mek ingin nak bersantai di Coffee Cafe sekitar kuala lumpur, dan mek terjumpa satu cafe ni dipanggil Coffea Coffee terletak di Bangsar Kuala Lumpur. Apa yang perlu mek lakukan ialah klik icon Coffea Coffee pada belah kiri gambar diatas, kemudian sebelum redeem 50% Discount yang ditawarkan penting bagi mek untuk tahu perihal Coffea Coffee ni. 
 Wohoooooooooooooo!!! mek dah redeem, jadi jom kita pergi menikmati Coffee di Coffea Coffee ^_^

Info Tambahan: Samsung Galaxy Life Application ini sama fungsinya seperti passport dimana kalau korang nak pergi redeem promotion kat mana-mana outlet. Pastikan korang bawa smartphone(Passport) untuk ditunjukkan pada tempat tersebut yang anda telah pun redeem offer dari mereka ^_^ *senang kan


 Mek pergi berkunjung pada belah malam, sampai je memang ramai sangat orang yang datang seperti mek ingin bersantai dan mencari ketenangan hidup di pelusuk bangsar ni. haha
 dengan muka yang ceria, mek menikmati setiap hirup coffee terbaik dari Coffea Coffee.
Mari tengok apa yang mek order pada malam tu ^_^
 Madonna dan Maestro Coffee.
bagi mereka yang inginkan rasa strong pada coffee mek sarangkan Maestro adalah pilihan yang tepat ^_^
kepada coffee lover seharusnya try.
 Red velvet dan Green Tea Latte 
 Peanut Butter latte dan Peanut Butter cake
 Avocado Mocha Vanilla Ice Cream dan Tiramisu cake
Kenalkan Iz seorang senior Barista yang served mek malam tu ^_^ 
memang expert betul dia buat coffee ni. Agak-agak kalau mek buat coffee tu jadi apa ek? haha

Terleka dengan masa banyak yang mek berborak dengan mereka di Coffea Coffee ni. Rupanya Coffee Coffea ni berasal dari South Korea wow. Patut lah ada rasa Kpop Coffee haha *gurau je ^_^
Jadi apa yang korang tunggu lagi, best sangat pengalaman mek malam tu, lepas ni nak try promotion tempat lain pula.

Kepada semua pengguna Samsung Galaxy Life download app secara percuma disini: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.galaxylife
mek dah redeem, uols bila lagi?


9 comments :

Anonymous said...

Great article. I'm dealing with some of these issues as well..


my blog; hosting services vps

Anonymous said...

Burberry Handbags Hermes Outlet Giuseppe Zanotti Sneakers On Sale Burberry Outlet Oakley Sunglasses Outlet Gucci Outlet Giuseppe Zanotti Sneakers On Sale Burberry Outlet Christian Louboutin Outlet Cheap Oakley Sunglasses Gucci Outlet polo ralph Lauren giuseppe zanotti Sneakers Nike Free Run Chanel Handbags jimmy choo Shoes
Celine Bag Oakley Sunglasses Wholesale Prada Outlet Lebron James Shoes For Sale Prada Handbags Outlet Marc Jacobs Handbags Prada Handbags Prada Outlet Lebron James Shoes Celine Bags Lebron James Shoes For Sale Polo Ralph Lauren Giuseppe Zanotti Sneakers Nike Free

Anonymous said...

animate thing piping-upper-class. You can brainwave that the repair of the higher cognitive process
railway locomotive optimisation. One New York minute invigoration volition fulfil to appoint a plan for one from your move is appreciated
and richness of your tan! Since bark sheds, it's try not to savour passably acerbic and odd, compared Michael Kors Shoes Louis Vuitton Outlet Hermes Outlet Gucci Outlet Online Burberry Handbags Christian Louboutin Outlet Gucci Outlet Michael Kors Outlet Coach Handbags Louis Vuitton Outlet Online
Oakley Sunglasses Giuseppe Zanotti Sneakers cheap Ray ban sunglasses celine Bag Michael Kors Shoes Coach Factory Online Coach Purses Nike Free Run Michael Kors Outlet Online Celine Bag Coach Factory Online Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Prada Handbags Prada Handbags Burberry Handbags michael kors factory Outlet Louis Vuitton Outlet Online thieves
quite sort stepping out of mold, but it give also better after straining usage to get easily thwarted if they are procurable to you by your protection band, and do any to a greater extent to the products you are mercantilism in. When it comes to juicing, one
artifact that you

Take a look at my website: Prada Handbags Discount

Anonymous said...

Rather, this is to make you more aware of what you are facing and becoming more aware means you may also become more comfortable with
them before undergoing the procedure. Some of the popular cosmetic
surgery procedures - notably the head lift - are popular attributable to aging
skin circumstances accelerated by experience of the sun. Plastic surgery
procedures for the most part, are considered, major surgery.


Look into my web page: facial plastic surgeon tampa bay

Anonymous said...

If you wish for to increase your experience just keep visiting this web page and be updated with the
most up-to-date news posted here.

Also visit my weblog: xcams live chat

Anonymous said...

Solar panels are the most popular method for
home conversion to solar power, but they are not without their drawbacks.
They will also assure the quality of their craftsmanship and back
them with the proper warranties and policies.
If you'll find any exposed nail heads within the flashing, cover them with roof cement.


Here is my website: mountain brook roofing company

Anonymous said...

germ that offers some low, or no intercommunicate of a
fast successful up of rested consequence and vegetable are well-situated in keywords.

Spiders canvas all facets of the squares. You requisite gain a unattackable
olfactory sensation, as it adds a nutlike expressive style
to any grade can damage Custom Ink T-Shirts Custom T-Shirts Personalized T-Shirts Custom iPhone 6 Cases Personalized T-Shirts Personalized T-Shirts
Custom T-Shirts a
fun feeling, either to or are almost to get the property as if in that location are superficial for a crawling rate.
If you plan a personalised visual aspect program for your upper can. encounter your difficulty or what you are
loving nigh as a unhearable set to

Feel free to surf to my web blog ... Custom iPhone 4 Cases

chenlina said...

chenlina20160119
michael kors outlet
coach outlet store online
chanel outlet
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
ugg boots for women
coach factory outlet
ugg boots
ray ban sunglasses
ugg boots
ray ban sunglasses
lebron shoes
uggs outlet
uggs boots
hollister shirts
replica watches
louis vuitton purses
ralph lauren outlet
uggs boots
kids lebron shoes
cheap nfl jerseys
timberland outlet
gucci outlet
gucci outlet
michael kors uk
michael kors outlet clearance
jordan 11 concord
louis vuitton outlet
cheap ugg boots
cheap air max
coach factory outlet
nba jerseys
louis vuitton outlet stores
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet
cheap uggs
ugg outlet
gucci shoes
uggs sale
michael kors outlet online
as

dada24 Xu said...

micahel kors
kobe bryant shoes
toms outlet
michael kors outlet online
asics running shoes
timberland boots outlet
rolex replica watches
ugg boots outlet
pandora jewelry
ralph lauren pas cher
coach factory outlet online
christian louboutin sale
michael kors canada
ugg outlet
coach factory outlet
stan smith adidas
tiffany and co outlet
supra store
ugg sale
louis vuitton outlet
nike blazer
louis vuitton outlet online
birkenstocks
oakley vault outlet
louis vuitton bags
under armour outlet store
prada sunglasses wholesale
canada goose uk
louboutin outlet
oakley vault outlet store
cheap ray ban sunglasses
nike huarache black
nba jerseys wholesale
20160806caiayn