Food Review: Mari makan makanan Korea di Restoran Mr Dakgalbi @ Bukit Bintang

*jangan risau tiada PORK/BABI dan seangkatan dengannya ^_^

Hi Uols,

Semenjak busy dengan mcm2 aktiviti ni susah betul nak update blog, rasa macam nak berhenti pun ada. Nanti lah kalu dah sampai seru mek akan berhenti lah yer. 

Siapa sini suka makan makanan korea dan always craving for korean food? *sama je soalan tu kan?
lepas tu siapa sini feeling nak ber-speaking korean? korang perlu datang dan makan kat sini di Restoran Mr Dakgalbi Jalan Bukit Bintang

Apa yang penting korang akan dapat rasa macam mana mereka masak secara live yer, korang sendiri dapat melihat betapa fresh dan segar bahan mentah yang di sediakan sebelum mereka masak.
Hidung masuk sambal ^_^
korang nampak tak nasi goreng tu nampak seperti pedas tahap KL Tower, tapi takde lah pedas mana pun just warna saja yang nampak seperti itu.
Kalau korang nampak di atas tu semua adalah bahan yang di masak  
Mr Dakgalbi With Chicken
Nampak menyelerakan kan? serius nampak seperti pedas yang amat, sekali rasa alaaaaa boleh je tahan.
 ini adalah perkara yang wajib di lakukan selepas selesai memasak!! #Selfie
 Terima Kasih kepada owner Restoran Mr Dakgalbi kerana sudi menjemput mek dan blogger lain untuk merasa sendiri masakan dan makanan korea ni. Memang sesuai untuk kita semua di malaysia ni untuk rasa. Yang penting keluarga juga turut sama boleh merasakan makanan yang enak ini.


Restoran Mr Dakgalbi No 61, Jalan Bukit Bintang (Waze)

Isnin-Khamis 11:30 am - 9:30 pm
Jumaat 11:30 am - 10:00 pm
Sabtu 12:00 pm - 10:00 pm
Ahad tutup
Tel : +603 2110 5090
Facebook : https://www.facebook.com/mrdakgalbikl
Laman Web : http://www.mr-dak.com
 *mood sedih sebab gambar terdelete! ini pun mintak simpati kawan dari +Maha Mahu  

1 comment :

suezen said...

cam menarik je..cm sedappp jeeeee