OOTD Kifli Mally: Si budak kaca mata!

 
 Hi Uols,

Normally kalau mek buat entry pasal collection LookBook mek macam takde idea apa yang nak diceritakan ^_^ 

But fret not, cos mek akan cuba sedaya upaya untuk mengelak kan korang dari bosan haha. Korang tengok pic mek ni confirm korang semua dah terhibur kan? #OOTD kali ini datangnya dari event Amber Chia Modelling, luckily mek got event to attend so at the same time boleh lah melaram sedikit2 haha
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Shirt: Topman
Glasses: Opticalogy

Casual Blazer: H&M 

Clutch: Jambu Wardrobe

Pants: Jambu Wardrobe


Shoes: Mabel


  Event yang superb so semua orang berpuas hati dengan para pemenang ^_^
yang penting mek jeles dengan mereka yang kurus-kurus. Haish teringin gak nak berat badan yang ideal T_T

Stay Goddess people!

No comments :