OOTD Kifli Mally: Si budak kaca mata!

 
 Hi Uols,

Normally kalau mek buat entry pasal collection LookBook mek macam takde idea apa yang nak diceritakan ^_^ 

But fret not, cos mek akan cuba sedaya upaya untuk mengelak kan korang dari bosan haha. Korang tengok pic mek ni confirm korang semua dah terhibur kan? #OOTD kali ini datangnya dari event Amber Chia Modelling, luckily mek got event to attend so at the same time boleh lah melaram sedikit2 haha
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Shirt: Topman
Glasses: Opticalogy

Casual Blazer: H&M 

Clutch: Jambu Wardrobe

Pants: Jambu Wardrobe


Shoes: Mabel


  Event yang superb so semua orang berpuas hati dengan para pemenang ^_^
yang penting mek jeles dengan mereka yang kurus-kurus. Haish teringin gak nak berat badan yang ideal T_T

Stay Goddess people!

1 comment :

Anonymous said...

Finally the hackathon will start and can last anywhere
from several hours to several days. This last weekend, the Adler Planetarium
partnered up with the Chicago Science Hack Day organization to host an International Space Apps
'Hackathon', where technology experts, students,
and hobbyists teamed up to design solutions to problems related to space technology, asteroid observation, monitoring the earth's environment, robotics, etc.
To hack a specific Facebook account, one requires following some really easy actions.



Also visit my blog: download facebook tango video
chat for macbook pro download ()