OOTD Kifli Mally: Ber jumpsuit di Sepang Gold Coast

Hi Uols,

Tema kita hari ini ber jumpsuit di sepang gold coast, ko mampu pakai ala-ala brader workshop ni shoot di sepang semata. Nampak sangat takde keje kan?

Best juga pakai jumpsuit ni, so lepas ni better pakai macam ni je nak kemana2, sebab kita lebih utamakan kalau nak membuang air sangat mudah dan pantas, so need nak bersari bagai dah lepas ni nak balut keliling badan. Buat project pun senang uols #opsssss 

Ko rasa tengah hari terik macam ni memang takde keje kan? mek feeling nak jadi macam Amir Luqman uols.Ada mix macam pan asia sikit, cuma mek jenis overcooked gitu uols.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Round Glasses: Jambu Wardrobe
Jumpsuit: Jambu Wardrobe
Clutch: H&M
Hi cut shoes: Metrix

kenapa uols semua di luar sana jangan lupa sayang diri uols sendiri, sbab orang lain hanya tahu nak condemn kan uols saja ^_^

No comments :