Loya aku tengok bulu ketiak ko ah cai!



Hi Uols,

Tolong lah uols di luar sana tu please jangan rasa diri korang tu confident sangat nak bersinglet tapi bulu ketiak macam naharommmmmmmmmmmmm, cina memang macam hanjing kan kalau bab tak nak cukur bulu ni kan? abang india jangan kacau bulu dada mereka memang seksi haha. Jangan cari pasal sekali dia pukul ko terus jadi telur dadar ok. #matihhhhhh sayang abang india haha

kisahnya kan setiap khamis je ada pasar malam kat Jalan Ikan Emas Cheras lepas tu mek pun salah seorang yang tak nak ketinggalan nak tengok orang berniaga dan cuci mata.

Lepas tu mek tertarik dengan satu kedai ni ramai orang juga datang sebab dia buat special sikit daging ayam tu dia cucuk dengan satay lidi lepas tu namakan Satay Uncle Bob. Asalnya hanya daging ayam semata je cuma ada perasa Spicy dan non spicy
bila mek dah settle beli Satay tu, mek pun dah nak blah, lepas tu tengok dengan ah cai kat sebelah ni excited agaknya baru 1st keluar rumah nak makan benda2 pelik macam ni kan. brader ayam tu still tengah nak cecah perasa spicy. Dengan gelojoh nya ah cai tu tak sabar yer. Nampak tak macam binatang perangai!!! 

dari depan tu dia boleh cross ke belakang utk capai ayam dia tu. Yang penting bulu ketiak dia tu kena kat bawah ayam tu, BAPAK!!!!! diaaaaaaaaa. #menjerit #mengilai #pitam

ko dah kenapa? tak cukur dulu bulu ketiak kauuuuuuuuuuuuuu arghhhhh!!!! kena pula dengan akar bulu ketiak rapuh, gugur sehelai dua. Sazzzz hanjing sangat uols!!!
 aku tak taw lah brader tu sedar ke tak? tapi kalau dia sedar pun takkan dia nak samak semua kan mamposss tak laku. So buat tak tahu je macam dalam di lema gitu.

aku pun sambung #mengilai sambil berlalu pergi. 
apa pun korang tunggu yer, food review mek yang seterusnya ^_^

3 comments :

shaz mizah said...

haha.. cina mmg xsuka buang bulu.. tp xsemua la.. heeeee...

eykabaha said...

erk macam geli je..
do visit my blog http://eykabaha.blogspot.com/ ;)

akubiomed said...

Serius mengerikan. :-)