Sekali lagi terima kasih Kelly Sunshine atas cerita 3 Days To Kill

Hi Uols,

Ingat tak pada entry mek yang lepas mek ada wish Terima Kasih Kelly Sunshine sebab mek menang give away iaitu tengok movie free bersama dengan kekasih mek "HER". Aku pun layan lah trailer HER tu nak tengok sama ada best tak cerita ni, wow trailer memang best uols tapi sayang cerita tu dah expired takle nak redeem pakai passes tu.
So kali ni kelly sunshine bagi compensation kepada bloggers semua yang menang dengan cerita terbaru iaitu 3 Days To Kill. So kali ni mek akan pastikan ianya berbaloi sebab dah lama tak tengok cerita action seperti ini. Cerita Non-stop hari tu pun dapat dari Nuffnang kena let go sebab terlalu busy dan penat ^_^

kurlas tak statement macam adek2 bekerjaya kan? walhal kat office busy jadi tea lady sajoooo!!!!
 apa pun mek sangat suka yer, thank Miss kelly sunshine ^_^

eh uols just now mek dah tengok citer Pompeii tu! serius best gila uols, cinta till jannah katanya, mati jadi batu akibat gempa bumi, yang penting mati dalam kissing bibir melekat haha  ko mampo tak?

follow mek sini ye:
Instagram: @kiflimally
Twitter: @kiflimally

1 comment :

suezen said...

gambar senduuu semuanyaaa...:D