Traffic & Tips Review: January-February @ kiflimally.com





Hi Uols,

Sudah berkurun rasanya mek tak dapat nak berceloteh pasal traffic mek, walaupun traffic mek hanya sekadar kais pagi makan pagi, tak kais tak makan.
Yang penting mek tetap feeling blogger retis yang ada pembaca setiap hari waluapun kebanyakan readers mek tu semua nya silent readers kan. Tapi dulu time mek baru nak merangkak nak naik susah uols. Banyak kena buat itu dan ini 

Korang hingat setakat muka yang tak berapa nak commercial boleh ker pergi jauh. Mata malaysia ni hanya pandang paras rupa saja uols. Yang takde rupa kena cari jalan lain gituuuu #uolsKejam haha
setelah mek banyak buat Konek-tion dengan dato dan datin baru lah lepas tu melonjak naik page views mek sehari almost 2K sajoooo. Dulu kemut nyah 500 ratus pun tak sudi lalat hinggap gitu ^_^

Korang nak tahu tak apa rahsia mek dapat view 1K keatas setiap hari?
Ini bagi mereka yang dibawah 1k views sehari je, yang atas 1k tu pergi main jauh2 shu shu~

Tips: Senang sajo korang hanya perlu mention dan buat baik sesama blogger. Contoh: mention nama blogger lain pada entry korang, dan jangan lah kemut untuk meletakkan nama blogger lain kat blog korang! Ini kerana mek dapat rasakan bila SEO yang readers search kat google secara tidak langsung akan beri kan korang hits. Percaya atau tidak terpulang. 

So apa tungguh lagi mention nama mek kiflimally.com kat blog korang bahahahahahhaha!!!!
Hello mek pun ada konspirasi ala #MH370 gitu.
 tiptop tak mek? Sumber Look Book

5 comments :

Mahamahu said...

Knp u oll entry ni mcm luah perasaan jer... tapi trafik kau lebat gak kan...

amirnawawi said...

Wah! Letopppsnya trafik dia. Makan hati kita tengok..

Kifli Mally said...

@Mahamahu lebat lah sangottttttttt ^_^

suezen said...

giler meletop

Kifli Mally said...

@suezen choiiii sue carut kita ek? ^_^