Apr 25, 2014

Audio : Panggilan Hangit Cikgu Izzuddin, famous lah dari BOBO lepas ni. 10 #tagline

Hi Uols,

hah engkoooo dah lama bebenor semenjak industry kita ni tak dihamburkan dengan lawak jenaka kan? I bet uols semua dah tahu pasal Cikgu Izzudin kita ni yang terkena panggilan hangit dari Fizi, #OMG Oh my fish ^_^

nyah mek respect kat ko kan? ko punya suara tu memang tak le nak high pitch lagi tak? Ko agak2 lah noks jangan overshadow periuk nasi orang lain, apa pula kata kak senduk tu nanti? #Eh maaf kak termention pula nama ko haha  ^_^

sumpah kelakar ok, banyak tag line ko yang memang hanjing sangat uols ni, tak kering gusi taw, memang tak kering gusi boleh naik cagu taw kaki mek ni dibuatnya dengar suara ko sorang je nyah. 

1) OMG OMG 
2) what the fish
3) insurance body 
4) gaji I 3ooo sebagai seorang cikgu
5) I stres i stress
6) nanti cramp I accident
7) tak faham hati seorang pengantin #SUMPAH KELAKAR
8) Nak kawin sebab tu buat loan
9) buka baju 
10) berhenti tepi bahu jalan.

#HAHAHHA bersembur gelak rakyat malaysia dibuat oleh ko noks, hilang stress orang yang duk busy berkerja tu nyah!!! bagus keep it up!! nanti kalau ko dah kawin please jangan lupa jemput HOTFM buat cover pasal persandingan uols tu nanti ok. 

HOTFM uols kali ni memang terbaik ^_^

Nyah mak nak tanya sikit ni? ko kawin dengan jantan ke betina? hahahaha suka carut uols. Sure tinggi pangkat uols sebagai cikgu kan. Bye cikgu Izzudin ^_^


2 comments :

suezen said...

gelak x heingatttt okkkk

520abc said...

0806jejeÀ présent, asics gel lyte v grise et noir beaucoup de gens ont trouvé les annonces à la chaussure de basketball femme air jordan télé pour votre Jupiter Jack. Une de vos wmns nike air max thea premium prm desert camo grandes choses au sujet du Jupiter Nike Air Max 97 pas cher Jack est qu'il n'est pas installé dans votre basket asics femme bleu marine véhicule? il est plutôt assez petit basket nike roshe run rose femme pour que vous puissiez le porter dans votre poche. nike air max.at