Dapat condotti trolley bag dari Citibank




Hi Uols,

ingat lagi tak kisah dimana kawan mek dapat tebus vouher TGI Fridays, lepas tu mek teman dia melantak kat The Curve ^_^ ok sekarang ni lain pula ceritanya, kali ni berlainan pula hadiah yang diberi dari Citibank! hamboi kemain lagi ko kan Citibank, berapa banyak sangat kawan aku spend tu sampai ko boleh bagi dia token appreciation katanya!

 mek pun ta taw lah berapa yang dia spend sangat kan dengan swipe Card Credit dia tu sampai kan dapat satu beg trolley dari Condotti uols, ok foine makan hati lah mek, lepas ni mek nak apply credit card dari CitiBank juga lah.

Helloooooo!!!! siti bank ke tu?
mek nak apply credit card ni. Boleh swipe untuk beli barang hantaran kawan sekali hahaha carut Cikgu Izudin dalam panggilan hangit ^_^
 huh ko nampak tak? 3 beranak ni busy bebenor dengan harta benda orang lain hahah ^_^
anak2 mek pun tak nak mengalah semua nak interframe taw.. kawan mek tu out station uols, so nak tak nak semua surat menyurat di amanahkan mek untuk handle. Wah gitu mek ni gentle taw gentle with care #mampo?
 sentuh sikit terus climax bahahah #lariiiiii mak limah lari kita yuk!!!!

huh lepas ni boleh leh mek meroyan pinjam beg trolley dia ni ker sabah!!! Alaaaaaaaa tengok tak surprise dah mek termention ahahaha, tunggu lah yer entry mek kat KK nanti ^_^

abang2 KK sabar yer adik mari nak bagi havoc kat uols semua!!!!