Apr 27, 2014

Dapat condotti trolley bag dari Citibank




Hi Uols,

ingat lagi tak kisah dimana kawan mek dapat tebus vouher TGI Fridays, lepas tu mek teman dia melantak kat The Curve ^_^ ok sekarang ni lain pula ceritanya, kali ni berlainan pula hadiah yang diberi dari Citibank! hamboi kemain lagi ko kan Citibank, berapa banyak sangat kawan aku spend tu sampai ko boleh bagi dia token appreciation katanya!

 mek pun ta taw lah berapa yang dia spend sangat kan dengan swipe Card Credit dia tu sampai kan dapat satu beg trolley dari Condotti uols, ok foine makan hati lah mek, lepas ni mek nak apply credit card dari CitiBank juga lah.

Helloooooo!!!! siti bank ke tu?
mek nak apply credit card ni. Boleh swipe untuk beli barang hantaran kawan sekali hahaha carut Cikgu Izudin dalam panggilan hangit ^_^
 huh ko nampak tak? 3 beranak ni busy bebenor dengan harta benda orang lain hahah ^_^
anak2 mek pun tak nak mengalah semua nak interframe taw.. kawan mek tu out station uols, so nak tak nak semua surat menyurat di amanahkan mek untuk handle. Wah gitu mek ni gentle taw gentle with care #mampo?
 sentuh sikit terus climax bahahah #lariiiiii mak limah lari kita yuk!!!!

huh lepas ni boleh leh mek meroyan pinjam beg trolley dia ni ker sabah!!! Alaaaaaaaa tengok tak surprise dah mek termention ahahaha, tunggu lah yer entry mek kat KK nanti ^_^

abang2 KK sabar yer adik mari nak bagi havoc kat uols semua!!!!



6 comments :

Mek Onie said...

best gila !

suezen said...

wahhh! g kk...biler niiiii

Kifli Mally said...

Jumaat ni nok ^_^

Fghkfhk Dfgaert said...

qzz0505
air jordan 3
michael kors wallets
swarovski outlet
tory burch outlet
mulberry bags
coach outlet
fred perry polo shirts
michael kors outlet
cheap jerseys
polo ralph lauren

Yaro Gabriel said...

www0717
mcm outlet
coach outlet online
nike presto
tory burch outlet
mac makeup
oakley sunglasses
gucci outlet
pandora charms
oakley sunglasses
canada goose outlet











520abc said...

0806jejeÀ présent, asics gel lyte v grise et noir beaucoup de gens ont trouvé les annonces à la chaussure de basketball femme air jordan télé pour votre Jupiter Jack. Une de vos wmns nike air max thea premium prm desert camo grandes choses au sujet du Jupiter Nike Air Max 97 pas cher Jack est qu'il n'est pas installé dans votre basket asics femme bleu marine véhicule? il est plutôt assez petit basket nike roshe run rose femme pour que vous puissiez le porter dans votre poche. nike air max.at