Apr 7, 2014

Give Away April: 5 pasang GSC Movie Ticket FREE! (5 x 2tickets)

Hi Uols,

Maaflah sebab dah terdelay beberapa hari nak janji buat Give Away ni kan? So guys do not fret cos mek akan tetap buat Give Away ni walau apa pun yang terjadi, Sayang mek tak? haha gila tak sayang orang nak kasik tiket wayang free kot!

Ok semua dah mandi bunga? Dah buang nasib malang dalam badan uols tu? kalau dah boleh lah join yer.
Sebab Give Away mek berconceptkan Lucky Draw seperti yang di canang kan dalam Teaser Give Away hari tu ^_^


Jom tengok arahan di bawah ni:

Step1: Copy dan paste link ni (http://www.kiflimally.com/2014/04/give-away-april-5-pasang-gsc-movie.html) kat wall facebook korang! - Sila jangan privatekan post, pastikan ianya Public.

Step 2: kemudian di bawah kotak komen sila tinggal kan 
  •  Nama Facebook 
  • Email yang boleh dicontact:
Syarat untuk layak join ialah, bila mek terjah post facebook korang makesure mek akan nampak link pada step 1 kat wall korang. Kalau mek tak nampak ianya di kira batal ok ^_^
Tak perlu nak rush pun sebab contest ni akan berakhir pada 25th April 2013 (Jumaat)
  dan result para pemenang akan diumumkan pada 28th April (Isnin) 12am
Hadiah: 5 pasang GSC Movie Tiket. (Voucher)
Sila pastikan korang ikut semua arahan yang diberikan, mek faham kalau ada antara korang otak lumpy sikit #gelakkecil ^_^ 

ok selamat join dan selamat bertuah!!!


*Updated!!!!

10 comments :

Khai Artzfar said...
This comment has been removed by the author.
Khai Artzfar said...

mek!! org confuse nih haha. nak copy link blog atau entry ?

suezen said...

hamboihhhhhh meletopppp

Kifli Mally said...

Copy link entry give away tu ^_^

Mahamahu said...

Fitam contest susah sngt i oll ni lampy sikit mcm mana ni... tak mampooooo....

azman Arsad said...

Facebook: https://www.facebook.com/mohdazman.borj
e-mail: borjr330@gmail.com

macikz konah said...

1.https://www.facebook.com/kasutkaca
2.asnurhidayah@gmail.com

~MeLAnChOliC~ said...

1) https://www facebook.com/nhazliza (Noor Hazliza)
2) haz.iejah@gmail.com

shahril jamaludin said...

1)https://www.facebook.com/shahril.jamaludin.14

2)shahril1610@gmail.com

smoga ada rezeki, bole bw wife tgk wyg sempena birthday this coming 26 April...amin2

Atika said...

Facebook: https://www.facebook.com/atikasikun

Email: atikasikun@gmail.com


thank you awak :D