Apr 17, 2014

OOTD Kifli Mally: Apa aku buat last X-Mas!

Hi Uols,

Hurmmm apa me buat last X-mas ek? setahu mek time ni baru je lepas membunting kan perut di Bubba Gump @ The Curve. Kemudian dah kenyang tu tak jadi tak tentu arah sebab kehilangan arah tuju. Tapi apa yang pasti mek akan snap satu dua pic untuk #ootd katanya!

Kalau tak silap Pokok krismas yang kat belakang tu dari tahun lepas, wow dah lama rasanya berlalu kan, hari demi hari mek tempuhi dan makin lama makin tembam dan comel #ahaks!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Top: Padini
Belt: Seed
Pants: Bangkok Market
Shoes: Metrix
Bag: self collection

ayoooo terasa diri ini tembam buat seketika ^_^
pakaian silih bertukar ganti saiz nya. Dari S ke M dan M tetap maintain di saiz M
bayangkan lah kalau baju bersaiz L confirm semua baju mek lepas ni berkonsepkan Jubah! haha


2 comments :

Cik Itah@RRP said...

bukan main berposing hahaha
btw cantik kasut :D

SecretOfShaila said...

mek bab berposing memang hebat..hahaha