Apr 3, 2014

Photography: Kita pun suka main lompat-lompat #kemhor

Adik ikut akak terbang yer!! eh eh adik berat laaaa macam mana nak terbang ^_^

Hi Uols,

Plan asalnya nak habiskan masa yang terluang bersama dengan kawan2 rapat mek ni, melancong sambil melachor yer haha, dengan harapan dekat JB tu meriah uols sekali tengok ada beberapa tempat je yang selebihnya nan hado gitu.

Paling banyak pun mengepose kat JPO sajooooo. Settle semua benda kat JB pagi tu siap2 dulu amik pic then after that baru shoot ke Melaka ^_^



 
 kalau kat olympic tu adakan pertandingan berkemhor sambil loncat-loncat ko rasa mek ada peluang untuk menang tak? Gilaaaaa penat taw buat semua skill gituuu.
 Kemudian weols tak bermalam pun kat melaka, sebab time tu dah lambat dan kita orang just lepak makan kemudian shoot balik KL ^_^

bai bai JB bai bai Melaka.
Teirma kasih sebab sayang mek seadanya bahahha.
 wei korang taw tak baru-baru ni mek ada pergi ke Melaka, hanjing sangat yer bau HANCING merata-rata. Nak je aku kerat batang budak-budak melaka ni. kencing merata taw. Sure lelaki je kan yang kencing merata ni. Takkan ada perempuan pula? isk kalau ada juga, memang mek tak lepas peluang untuk jentik karipap uols sampai lebam #larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

p/s: cuba teka gambar2 ni semua tahun berapa punya? bahahahahhaha

2 comments :

Mek Onie said...

rindu melaka beb!

Anonymous said...

Fabulous, what a weblog it is! This weblog provides valuable facts to us, keep it up.


Check out my web site: best gaming router 2014