Apr 12, 2014

Sup Meletup yang tak berapa nak meletup @ Bandar Seri Permaisuri



Hi Uols,

Omg dulu sebelum outlet sup meletup kat area Bandar Seri Permaisuri ni pindah ke tempat yang baru dan lagi proper, boleh dikatakan tempat tu sangat hazab ok, walaupun hazab kita tahu sebab tempat tu pun macam nak runtuh kan?

tapi sekarang ni since semua kedai makan di tempatkan kat food court public kat situ semuanya nampak teratur dan strategik gitu, tapi masalahnya kalau dah temapt selesa jangan lah pula service macam %^&*( 
mek tak nak menarut nanti mek kena rendam kat periuk besar theyols tu!

mek dulu juga boleh dikatakan pengunjung tegar ok, entah apa yang di letak dalam kawah sup tu pun aku tak taw, bagi mek hirup sekali sup terus nak lagi gituuuu, tapi itu dulu yer bila dah duduk kat permaisuri ni hurmmm bosan dah uols tak boleh nak mengadap sangat ^_^
ko nampak tak akak kat belakang tu. yang tutup hidung tu? husband dia marah sangat ok!!! haha

Satu service dia sangat lambat ok, sampai beberapa customer tu SOUND setepek baru pelayan dia datang buat muka 10sen, dari pemerhatian mek pelayan kat situ macam tak cukup je uols, lepas tu pelayan makin lama makin hazab yer, mek repeat HAZAB!!! dulu uols sebelum pindah tempat baru tu, pelayan theyols ala2 model bola sepak gitu, betis tegang hahaha. Sekarang NAN HADOOOOOO!!!!
 ini kes lain pula, aku pun tak taw, siapa punya lahanat yang gigit sudu ni sampai macam ni sekali? wei ko gigi kalsium ke gigi concrete. Macam haram kejadah betul lah! WAHAI SUP MELETUP korang dah tahu korang nye pelanggan datang tak henti berpusu2 sampai buka satu padang sekolah pun tetap ruang tak cukup, untung korang berlipat kali ganda, apa salahnya kalau korang beli gapfu yang baik kondisinya. 

Hah tak mampo? mek boleh je nak sponsor korang Fork kat kedai DIY tu?

 dari pemerhatian mek, tak salah kalau owner dia hire lagi pekerja yang banyak sedikit, sebab mek tahu korang lebih dari mampu untuk membayar gaji pekerja ^_^ #TakBegitu ?
Outlet Sup Meletup ada berapa banyak disekitar KL ni? hah!!!

No comments :