Tahniah, adik aku sorang ni dah convo. Agustina Mally

Hi Uols,

Sabtu lepas, boleh dikatakan sabtu yang best juga lah sebab adik aku yang study dalam Nursing field tu dah pun convo di Dorsett Grand Subang Hotel. Dengan seawal jam 6 pagi mek dah pun bangkit dan terus bersiap.

Eh sebenarnya semalam tu tak tidur lagi sebab nak berjaga, tu yang agak sedikit rabak ketika hadirkan diri ke Convo adik aku sorang ni #haishhhh 

Almaklulah mek dulu convo tak pergi pun sebab tak mampu non! so time pergi dekat convo adik aku ni, merasa juga lah suasana yang hiruk piruk ni, ya ampunssss rasa nak tikam je sekor2 orang kat situ ramai yang amat. Mana yang tak pernah tengok orang pun ada gak. Tengok mcm ada diamond kat muka iols ni. Padahal ada tiak mata je pun haha,
keje mek hari tu sebenarnya tukang angkat baju je ^_^
  bersama kawan baik katanya ^_^ haha

 Jadi di sempena kesempatan ini, aku just nak ucapkan Tahniah dan lepas ni kerja dengan keras lagi untuk menjadi seorang yang lebih berjaya dari masa yang lepas. Mungkin kita adalah pelapis dari keturuan keluarga kita yang susah ^_^ tak salah kalau kita baru nak start dari bawah kan! So bersama-sama lah kita berusaha menuju kejayaan. Gituuuuuuu

Lepas tu dalam tahun ni juga ada lagi seorang adik aku yang bakal menjalani convo nya di tanjung malim uols, kali ni cikgu pula yer!! haha tunggu saja entry berikutnya ^_^

6 comments :

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

tahniah adik uols..

Yuyu Zulaikha said...

hensemnya dak Kifly niiii T_T nak anak hensem macam ni lah kalau laki

suezen said...

x g konvo sebab x mampooo katenyerrr....xpe2...nnt p amik master pulaa yer

Kifli Mally said...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) thanx uols ^_^

Kifli Mally said...

@Yuyu Zulaikha moga dapat baby yang comel2 yer ^___^

Kifli Mally said...

@suezen boleh di terima pakai tak statemen tu uols?
hahaha