Kifli mally test Jetski terbaru Sea Doo Spark @ Tasik Biru Kundang, Rawang, Selangor

Hi Uols,

hari tu kan mek ada pergi satu event ni kat Tasik Biru Kundang Rawang selangor, mek kena attend untuk test drive gitu jetski baru dari Sea Doo ni. Sumpah uols mek dah lah suka dengan color setiap jetski ni, lepas tu ditambah pula dengan kehebatan dan kelajuan melampau. Harus la mek jadi cikaro atas air lepas ni ^_^
Kalau korang nak tahu MeganRata Sdn Bhd ni memang merupakan syarikat yang memang mengusahakan segala yang berkaitan dengan water sports, dan Jetski adalah business core mereka, apa yang mek kagum ialah MeganRata Sdn Bhd ni adalah business keluarga je uols, dan boleh dikatan mereka merupakan dealer yang terbaik untuk Jetski ni.

Huh confirm dah ada yang tak sabar nak tengok mek beraksi kan ^_^
wajah anak2 mek yang tak sabar nak beraksi katanya, walaupun cuaca agak terik yer time tu, weols harus gigihkan juga semata nak try Sea Doo Spark yang termantop ni!
 ok skang ni mek tengah siap2 nak membawah Spark jetski yang paling laju ni, korang tunggu taw!! sikit je lagi ni haha
Ok antara Bubble Gum Magenta dan Orange Crush ni mana satu menjadi pilihan uols,
kalau korang tanya mek? opcos lah color pink uols, baru nampak macam adik2 aggressive gitu hahaha.
Dua jetski ni mempunyai kelajuan yang berbeza, bagi mereka yang expert amatlah sesuai untuk pakai color orange ni. Tapi disebabkan mek teringin nak cuba kesemua so mek decide untuk test orange dan pink. 
 dan hasilnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa VRROOOMMM!!!! amatlah memuaskan uols,
uols harus cuba ^_^
mek beraksi macam Tasik Biru Kundang tu mek yang punya ^_^
time mek test tu hanya mek sornag je so apa lagi harus di maksima penggunaan jetski tersebut. Cara handling sangat lah senang sebab ianya auto. Ciri keselamatan korang tak perlu risau kerana ianya memang sentiasa di lengkapi dengan sistem keselamatan yang teratur,

bagi mereka yang sudah jetski expert confirm korang akan teruja dengan kelajuan Spark jetski ni.

 huh korang tengok betapa SYOK! nya mek bawa kan ^_^
untuk lebih lanjut korang boleh pergi ke Facebook Page mereka di Megan Rata Sdn Bhd.
adalagi best uols, kepada uols semua yang nak purchased dengan harga yang lebih murah dan terjamin kualiti Spark Jetski ni korang contact person incharge iaitu Cik Rashida - 019-6512 222 dan mention voucher code ni "kiflimallydotcom" 
so kalau korang mention ni, korang boleh dapatkan harga yang special dari Cik Rashida kita ni. SIAPA TAHU lepas ni hobby korang beralih minat ke Jetski. WOhooooooo

5 comments :

macikz konah said...

nok...bestnya...tengo video ni terus rindu ko nok...bila nak jumpa ni...taman duduk dekat je...gitu!

Kifli Mally said...

@macikz konah huhuhu taw takpe konah ^_^
windu kamu juga, insyahAllah nnti kita lepak sama2 k

Anonymous said...

In 2009, they devised a plan to sell their kids for money,
as they "did not want to care for them," according to authorities.
Abandoned Mineshafts - Just as the name suggests, these are mines pre-carved into the game world and they can stretch for
miles in all different directions to create a maze and intersect with ravines and caves.
You may get warnings about the driver not being secure, allow it to
install.

Feel free to surf to my site minecraft the Crack 9

Joseph Russo said...

Should there be another persuasive post you can share next time, I’ll be surely waiting for it.Big thumbs up for making such wonderful blog page!
Jetski

Water Sports Dubai said...

Colorful Jet Ski

Jet Ski