Jun 2, 2014

Angel si Kucing Parsi yang comel duduk kangkang




Hi Uols,

Bila weekend menjelma mek akan pastikan ada sahaja event untuk di rempuh, so begitu juga dengan weekend kali ni melepak bersama si comel Angel. 

Angel ni adalah empunya kepada Syakira. 
Syakira lebih kurang macam mek juga suka pada kucing #CatLover katanya.
Kalau di ikutkan syakira ada banyak ekor kucing kat rumah. Cuma mek tertarik untuk snap si Angel ni sebab dia pandai posing uols. Sangat comel ok ^_^

korang layan karenah Angel ni sampai lebam ok. Lebam akibat gambar kucing2 ni terlalu comel ^_^

 So macam mana? gebu ke tidak? confirm korang meroyan nak kucing fluffy macam ni kan?
maintenance tinggi ye non! kalau dah berfikir panjang untuk jaga budak2 ni sila beri perhatian yang cukup yer. sebab mereka ni bukan lah barang perhiasan di rumah bila korang rasa bosan baru nak ambil pakai gentel2 lepas tu campak bila dah puas!!!! ^_^

Selamat bergentel2 dengan kucing haha.