Food Review: Baba Nyonya, Jonker88 @ Melaka



Hi Uols,

aduhhhhhhh siapa yang kalau singgah melaka for sure akan sanggup beratur panjang semata2 nak menghirup kuah curry dari restoran jonker88 ni kan? aduh sungguh nyaman rasanya uols kalau dapat sekali lagi nak pergi melantak ^_^

bukan tu je uols, cendol pulut durian tu memang membasahkan anak tekak mek ni taw, tak sia2 mek beratur panjang berjela kat luar kedai kena bakar dek matahari, bila sekali dapat makan perghhhh gua cakap sama lu! confirm tak carik lain area melaka ni haha
 
 Kalau korang ada kesempatan untuk berkunjung ke sini tak salah rasnaya uols, sebab kat jonker ni adalah trademark untuk mereka yang nak lunch ^_^

Murah pun murah uols,. 
 huh tengok tu murah gila kan?
sungguh berbaloi siapa dapat makan kat sini.
 apa yang slack kat tempat ni ialah kapasiti untuk pelanggan nak duduk, sebab pelanggan akan pergi cup tempat duduk sementara yang lain dah nak habis makan boleh lah korang datang dekat untuk approach ^_^
tapi ada gak bukit2 kat situ makan macam makan kat restoran fine dining 5 bintang. Normally dah makan kat tempat macam ni kenalah bertoleransi dan cepat. Sebab ramai lagi pelanggan lain yang nak duduk.
So jangan pentingkan diri sendiri ok.
hah engkau sampai Q kat luar taw ^_^
Selain dari itu juga mereka ada jual banyak jenis barang yang antik.

Info:
Alamat: No. 88, Jalan Hang Jebat, 75200, Melaka, Melaka, 75200

1 comment :

suezen said...

plg x fhm bile ade org yg dh siap mkn...tp still ade feeling2 mcm duduk kt dlm starbucks....phm ke idok?