Impian tercapai di Starlight Cinema, Terima Kasih Samsung! #MYGalaxyLife

Hi Uols,

Melihat keindahan alam, berpaksikan bulan dan bijiran anak2 bintang berkilauan. 
Akhirnya impian mek nak tengok wayang di padang besar, di kelilingi orang ramai dan kawan, lepas tu screen besar yang memuaskan.

Begitulah pengalaman mek pada jumaat lepas uols, 
dengan rasa confidentnya mek pun gunakan apps dari Samsung Galaxy Life untuk redeem/claim ticket secara percuma mengikut tayangan movie yang mek nak.

1st thing first korang download dulu Apps Samsung Galaxy Life ni pada smartphone samsung korang. http://bit.ly/1hNccQK <<< Sila download disitu!
pic last ni kredit dari +Rawlins Una 

Jumaat lepas tu mek sempat tengok The Marked Ones & Conjuring
boleh dikatakan ramai juga yang turun padang turut sama nak berbungkus di tengah padang untuk menyaksikan cerita seram ni.

Screening dah redeem? tapi macam mana pula dengan makanan?
ohh itu tak menjadi masalah, apa yang korang perlu lakukan ialah makan secara percuma, kepada mereka yang dah install apps Samsung Galaxy Life (http://bit.ly/1hNccQK) ini. Korang hanya perlu pergi ke booth tu dan redeem makanan yang korang nak.
 
Setiap hari screening dan juga booth makanan redeem akan diperbaharui sepanjang event Starlight Cinema ini berlangsung!!!!


masih kurang faham macam mana nak redeem (Process?) Sila tengok gambar dibawah ini.
pergi ke sini untuk tengok senarai movie kegemaran korang mengikut hari yang ditetapkan ^_^

selain dari tu juga, ada beberapa jenis booth fahsion di buka pada waktu dan hari yang sama.
 mek dah tengok, korang pula bagaimana?

So korang tunggu apa lagi, sila download app korang Disini!
dan pastikan impian korang juga turut tercapai disini #kataKauSemuaTu haha
yang penting banyak jejants kendo uols!!! #MYGalaxyLife


1 comment :

suezen said...

nk redeem jugaaaaaaaaaaa!