Kifli Mally selalu bergaya #OOTD bersama Samsung NX Mini Camera



Hi Uols,

mek tahu since beberapa hari ni mek jarang dah update blog kan? sebab mek busy dengan kekangan masa yang begitu mencemburui mek. Di tambah pula dengan Video mek yang semakin Viral tu, harus separuh rakyat malaysia mengkeji mek haha.

Btw mek kang selalu update gambar yang cantik2 di Instagram dan juga Facebook. Semua tu menyenangkan hidup mek untuk update gambar yang lebih cantik dan jelas tanpa perlu edit lebih.

Kalau korang nak tahu color yang ada seperti:
Pink, Mint, Brown, White & Black (So mana satu yang korang berkenan?)

Apa yang korang lihat memang cantik tapi kalau korang zoom lagi dekat dan rasa sendiri design dan permukaan Samsung NX Mini Camera ni korang rasa seperti pegang camera yang Mini Ekslusif ^_^

begitu juga dengan mek sentiasa memberikan mek idea yang fresh untuk berselfie dan juga #OOTD (Outfit Of The Day)
Lihat saja permukaan dia yang sangat ekslusif ni, rasa memang sesuai dengan mek yang berperwatakan pastel ni haha.

Normally kalau comes to OOTD mek hanyak focus pada, Confident, Comfortable & Mix Match
so begitu juga dengan penggunaan Samsung NX Mini Camera ni. Apa yang mek pakai semua haruslah confident WOhoooo!!!!!
 even my baby Jacob pun suka dengan permukaan dia yang sangat ekslusif dan mudah pegang.
Kebiasaanya permukaan untuk camera compact mini macam ni seharusnya memainkan peranan sebab kalau korang nak tahu ianya kecil dan mudah untuk dibawa kesana dan kemari. Tambahan pula dengan saiznya yang kecil tu membuatkan kita asyik nak berselfie dan snap gambar. Itu sebab nya untuk elak lucut dari genggaman. Haha hebat tak #philosophy mek ni.

Memang Confident bersama Samsung NX Mini Camera:
bab kalau nak matching-kan baju at least satu warna tu kena ada yang sama tak kiralah dari segi warna atau corak kain tersebut. Bagi mek yang penting ada nampak sedikit keseragaman. So takdelah nampak sangat awkward style disitu ^_^
 ahaks, memang sesuai untuk mek yang sukakan jenis santai ^_^
normally mek akan dress macam ni kalau cuaca diluar sana tu sangat panas, 
mek suka pakai jenis yang Sempoi & Go.
 Selain dari itu juga mek memang confident matching-kan dengan color yang agak bright. 
Tapi kebiasaanya tak boleh lebih dari 3 ye. Sebab akan nampak seperti sangat "Sesuatu" disitu. Maksudnya Hazab lah uols haha.

Mek sangat suka dengan warna Pastel Samsung NX Mini Camera ni sebab warna nya yang sangat lembut dan membolehkan mek berani untuk tampil padankan dengan warna lain huhu.

OOTD:
Wahhhhh suka sangat dengan Samsung NX Mini Camera ni ^_^
Kalau korang yang tengah mencari Mini Camera yang boleh berselfie, OOTD, dan juga menggunakan #monopod. Mek cadangkan Samsung NX Mini Camera ini adalah yang paling sesuai untuk kesemua diatas ^_^

Check lagi banyak disini tentang details Samsung NX Mini Camera:
Price: RM1,399 *tapi mek rasa sekarang dah ada promotion kot ^_^ Wohoooooooooooooo