Kifli Mally tanpa contact lens! Kanta Lekap!

Hi Uols,

noks, kalau mek keluar rumah je kan confirm Contact Lens akan terpacak kat bijik mata mak yang hitam ni,

Kenapa mek pakai lens?
1) sebab mek ni rabun tahap bomoh kelapa power dua belah mata mak ni 450 Degree. Ko rasa tak ke buta tahap dewa. Kalau ko bogel pun belum tentu mak dapat tengok bentuk buah epal uols.
2) sebab mak jenis mata kuyu, so bila mata kuyu amat lah tidak cantik apabila ingin memandang wajah orang lain. Serius nok ada orang tu pernah mak try nak tatap wajah kawan mek dalam train terus dia sound mek baik punya 

"nah jah! ko amiklah RM10 aku ni, aku ikhlas bagi kat ko, sbab aku kesian sangat tengok raut wajah kau yang minta simpati tu"

ada sedikit jahanam yer bunyi statement dia, tapi memang betul uols, kalau mek tak pakai lens kan mata mak KUYU gitu. Orang kalau tatap macam bersimpati je. kannnnn
disebab kan mek ada mata yang kuyu ni, sudah daddy mek pun belanja makan subway #koado? nan hadooo kan! haha. Serius disebabkan oleh itu mek prefer pakai lens yang besar bijik mata dia tu so orang pandang mek dengan penuh seksi gitu. 

Kini rupanya begitu menggoda! ^_^



 


No comments :