Jun 11, 2014

Sekarang semua orang nak sihat, Hilangkan Minyak Dan Bukannya Rasa! #PhilipsMYAirFryer

Hi Uols,

kini uols semua boleh masak dengan bertemakan
“Lose the Oil, Not the Taste” / Hilangkan Minyak dan Bukannya Rasa

wow bergetar rasa diri ini untuk memasak tanpa menggunakan minyak! sebab terlalu kagum uols, yelah siapa tahu dengan tanpa menggunakan minyak masak uols masih lagi boleh menikmati makanan kegemaran uols ^_^
Dengar sini semua Penduduk Kampung:
Mak hayam besar Philips Home Malaysia ingin memberikan uols semua ganjaran berbaloi & bernilai sebanyak RM8K++ ringgit malaysia kepada penyokong setia mereka. So sekarang ni mereka tengah mencari satu resepi yang bertemakan unsur “Lose the Oil, Not the Taste” / Hilangkan Minyak dan Bukannya Rasa



Bagaimana nak menang turut serta?
senang sajo uols apa yang uols semua perlu lakukan ialah memastikan diri uols ni memang pengguna tegar brand Philips dengan LIKE fan page ini https://www.facebook.com/PhilipsHomeLiving.my

Like apps mereka disini untuk turut serta di dalam pertangidangan ini http://bit.ly/PhilipsAirFryerOilFreeRecipe dan kemudian sila hantar resepi korang yang tiptop itu. Ada faham?
so dalam korang bagi resepi tu jangan lupa plak pilih category yang disediakan seperti dibawah ini:
uols semua boleh menghantar sampai 5 resepi, huh banyak kan? yer mek faham sebab uols semua memang tak pernah puas dengan satu menu. Lepas tu kalau ada picture yang nak di attach please file tu jangan lebih dari 5MB. Pemilihan ini dibuat berdasarkan kreativiti anda memberi nama resepi, kandungan resepi. 

eh eh eh, jangan lupa  #PhilipsMYAirFryer kalau korang nak share kan di laman sosial, So senang untuk uols nak meraih undi para peminat, gamaknya ^_^

Alaaaaaa senang cerita korang submit resepi uols tu kat sini http://bit.ly/PhilipsAirFryerOilFreeRecipe


Bila contest ni berakhir?
28th May 2014 and ends on 22nd June 2014 

Ultimate Cook-off Event Details 
Date: 28th June 2014 (Saturday)
Venue: Aeon Big Subang Jaya 3 Jalan SS16/1, 47500 Subang Jaya
Time: 12pm-4pm

INI LAGI SUPER PENTING!!!!
kepada 10 pemenang yang terpilih, korang akan di pasangkan dengan 10 lagi blogger untuk bertanding pada hari kejadian tersebut di Subang. WOhoooooooooooo pastikan korang semua masak dengan kreatif dan sedap yer, sebab mana tahu korang semua akan berpasangan dengan MEK!!!!!!

Jumpa anda semua disana ^_^

No comments :