Jul 27, 2014

Akhiri Ramadhan bersama dengan Ewana.Fm di Pak John Steamboat & BBQ



Hi Uols,

Nampak nya Ramadhan yang kita lalui bakal berakhir pada malam ini, di saat mek publish entry ni bermaksud esok dah raya wohoooo Selamat Hari Raya 2014 terlebih dahulu mek ucapkan kepada semua.

pada minggu yang sudah mek bersama dengan para blogger handalan yang lain telah menghadirkan diri ke event Ewana.fm berbuka bersama dengan anak-anak yatim. Di samping itu juadah menarik yang akan buat korang dalam keadaan koma iaitu tak lain tak bukan Pak John Steamboat & BBQ. 

Tentang nak komen makanan di Pak John Steamboat & BBQ ni mek tak nak buat kat sini sebab sebelum ni kalau korang pernah baca kat entry mek yang lepas. Mek ada mention yang makan kat sini dengan pilihan soup dia yang menggiurkan membuatkan mek terasa dalam keadaan coma hahaha akibat makan dengan kenyang. Food Review: Restaurant Pak John STEAMBOAT & BBQ @ e-Curve, Mutiara Damansara - Sila baca
pelancaran yang di rasmi kan oleh vip yang hadir ^_^

Apa yang korang tengok di dalam majlis yang di jaya kan oleh ewana.fm ini ramai juga selebriti yang turtu menghadirkan diri ^_^
 kemudian ada acara penyampaian blogger hangat haha. Korang tengok lah kat bawah ni bukan main lagi blogger2 kita dapat award kan? makan hati mek kejap dibuatnya hahahah
 Selain daripada itu juga mereka ada menyediakan banyak hadiah untuk cabutan bertuah dan juga nyanyian kepada para tetamu yang menghadirkan diri.
 comel adik-adik kita ni kan. ^_^
tadaaaaaaaaaaaa tak lain tak bukan kalau korang tengok ada banyak selebriti baru yang turut sama menjayakan event ewana.fm ni.

kalau korang nak tahu ewana.fm ini selain dari berfungsi sepenuhnya sebagai station radio 
ianya juga merupakan satu platform kepada blogger di luar sana untuk merasa dan sebarkan cerita anda kepada para pendengar anda di konti mereka sendiri. Hehe ada yang berminat tunggu apa lagi terkam lah mereka di link ini online.http://www.ewana.fm/ 
Pilih sahaja mana satu soup kegemaran korang ^_^
PAK JOHN STEAMBOAT & YONG TAU FOO

korang usha lah Iftar kami hari tu ^_^

2 comments :

Nadia Johari said...

memang terbaik makan kat sini..

Marou Apple Hijau said...

selamat hari raya si jambu kifli!