Food Review: Sungguh menyelerakan Udang Petai di SOI Pacific Regency Hotel @ Kuala Lumpur

Hi Uols,

Minggu yang sudah mek buat review untuk berbuka @Iftar di Restoran Pacific Regency Hotel area Bukit Bintang Kuala Lumpur. Makan kat sini pun not bad juga yer ^_^ jangan pandang hanya kerana Hotel ni tersorok di celah bandar masakan yang dihidang perghhh terbaik YOP!!!
kemuncak betul rasanya bila makan masakan ala-ala ibu ni. Mana tak nya dalam semua hidangan ni mek paling gemar dan fokus pada Udang Petai sebab memang tiptop lah jah ^_^ korang tak percaya? korang kenalah datang rasa sendiri,
kenal tak sapa budak tembam berbaju kuning tu?
untuk pengetahuan uols semua Soi23 cafe ni terletak di tingkat 23. Sambil korang makan tu sambil tu korang boleh cuci mata melihat pemandangan di luar.

So tunggu apa lagi jom tengok hidangan makanan yang disediakan wohooooo
ada lemang, satay ayam dan daging. Memang berkonsep kan tem Hari Raya sangat.
Kerabu Ayam Kerabu Mangga Kerabu Perut
kambing dan juga murtabah memang terbaik ^_^
juicy menyelerakan gitu
Dessert ada machine ABC, aiskrim dan juga manisan seperti kuih muih. Buah fresh turut disediakan sekali.
untuk tetapan harga pula ianya bermula dari harga RM88++ ini bagi mereka yang datang secara individu. RM78.00++ ini pula harga yang dikenakan bagi mereka yang membuat tempahan beramai-ramai.
 
 Jadi untuk pilihan mek kali ini adalah Udang Petai wohooooooo ^_^
rasanya kalau nak tahu dengan lebih lanjut korang boleh tengok info kat bawah ni:
SOI23 PACIFIC REGENCY HOTEL SUITES
Tel : 03 - 2332 7777 ext 6807
Email : fnbadmin@pacific-regency.com

No comments :