Jul 19, 2014

Food Review: Sungguh menyelerakan Udang Petai di SOI Pacific Regency Hotel @ Kuala Lumpur

Hi Uols,

Minggu yang sudah mek buat review untuk berbuka @Iftar di Restoran Pacific Regency Hotel area Bukit Bintang Kuala Lumpur. Makan kat sini pun not bad juga yer ^_^ jangan pandang hanya kerana Hotel ni tersorok di celah bandar masakan yang dihidang perghhh terbaik YOP!!!
kemuncak betul rasanya bila makan masakan ala-ala ibu ni. Mana tak nya dalam semua hidangan ni mek paling gemar dan fokus pada Udang Petai sebab memang tiptop lah jah ^_^ korang tak percaya? korang kenalah datang rasa sendiri,
kenal tak sapa budak tembam berbaju kuning tu?
untuk pengetahuan uols semua Soi23 cafe ni terletak di tingkat 23. Sambil korang makan tu sambil tu korang boleh cuci mata melihat pemandangan di luar.

So tunggu apa lagi jom tengok hidangan makanan yang disediakan wohooooo
ada lemang, satay ayam dan daging. Memang berkonsep kan tem Hari Raya sangat.
Kerabu Ayam Kerabu Mangga Kerabu Perut
kambing dan juga murtabah memang terbaik ^_^
juicy menyelerakan gitu
Dessert ada machine ABC, aiskrim dan juga manisan seperti kuih muih. Buah fresh turut disediakan sekali.
untuk tetapan harga pula ianya bermula dari harga RM88++ ini bagi mereka yang datang secara individu. RM78.00++ ini pula harga yang dikenakan bagi mereka yang membuat tempahan beramai-ramai.
 
 Jadi untuk pilihan mek kali ini adalah Udang Petai wohooooooo ^_^
rasanya kalau nak tahu dengan lebih lanjut korang boleh tengok info kat bawah ni:
SOI23 PACIFIC REGENCY HOTEL SUITES
Tel : 03 - 2332 7777 ext 6807
Email : fnbadmin@pacific-regency.com

2 comments :

Fghkfhk Dfgaert said...

qzz0505
barbour outlet
fitflops sale clearance
cheap jerseys
polo ralph lauren
nike foamposite
new balance pas cher
coach outlet online
cheap jordans
asics pas cher
coach outlet

520abc said...

0806jejeIl a nike air max 1 x france camo été porté par beaucoup de personnalités célèbres New Balance 577 femme de l'autre côté de la air jordan 10 femme ligne de partage. Les nike internationalist homme courir mentions de produit ont été faites soldes chaussures new balance pas cher par des personnalités sportives de nike internationalist femme rue du commerce haut niveau qui ont sur lui. new balance femme running pas cher
Ayant nike chaussure air force un indice de dureté de 56-58 HRC, asics homme beige le mélange moyen de carbone chaussure nike roshe run homme pas cher et de petit acier chromé nike air max classic bw pas cher permet à la lame de porter nike air trainer huarache femme plutôt bien son tranchant. baskets asics femme pas cher En utilisant les pôles nordiques asics running homme promo aide encore plus, c'est un excellent nike air max 90 junior bleu et rose programme pour tous les nike chaussure femme air max individus de plus de cinquante ans.