Youtube yang harus korang tengok "EL EMPLEO / THE EMPLOYMENT"

Hi Uols,

sekarang ni bukan ramai lagi yang mengadu akibat tenaga yang digunakan untuk kepentingan orang lain. Hasil titik peluh dikerah habis habisan untuk mendapat kan "sesuap nasi" mek rasa term "sesuap nasi"  sudah tidak boleh di guna pakai. Sebab sesuap nasi berguna kepada mereka yang hidup di zaman 80an dan kebawah.

apa term yang modern bagi kehidupan kita yang serba modern ni?
"Sesuap Bil" yer itu mungkin term yang paling berkesan sekali. Ko rasa ada kah semua mampu untuk berniaga? adakah semua mampu mengeluarkan modal untuk berniaga? dan adakah semua orang mampu untuk berniaga tanpa adanya pengetahuan! itu sebab nya ramai  yang lebih rela makan gaji + masa terhad demi menyara hidup semata untuk "Sesuap Bil"



Direcotr - santiago bou grasso
idea yang begitu super tabik spring kat patricio plaza kerana mampu menghasilkan idea yang begitu idealism. Mungkin ramai yang tak tahu kita dunia ni memang luas di mana atas dan bawah memang tidak pernah bersatu. Begitu juga dengan cara setiap pekerja yang melakukan pekerjaan. Adakalahnya kita diguna mengguna pakai setiap khidmat pekerja lain. Cuma yang membezakan ialah cara pekerjaan kita ^_^

tidak kiralah apa pekerjaan yang uols lakukan semuanya pasti membuah kan rezeki. bak kata orang rezeki masing2 tiada siapa tahu apa yang anda akan dapat satu hari nanti.

dah lama mek tak membebel macam ni kan? so selamat bekerja yer semuanyaaaaaaaaaaaaaaaaaa

4 comments :

suezen said...

nice idea ok!.... terus terpikir

Kifli Mally said...

@suezen dia menang banyak award taw noks ^_^

Anonymous said...

Hello There. I found your weblog the use of msn. That is a very smartly written article.
I'll be sure to bookmark it and return to learn more of your useful information. Thanks for the post.
I'll definitely return.

my blog post web site

Anonymous said...

I loved as much as you will receive carried out right here.
The sketch is attractive, your authored material stylish.
nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be
delivering the following. unwell unquestionably come further formerly
again since exactly the same nearly a lot often inside
case you shield this increase.

Here is my web site marriage therapist sacramento