OOTD Kifli Mally: Raya Biru 2014

Hi Uols,

amboiiii since dah lama tidak menghapdetkan diri pasal OOTD ni semua makin senyap je kan ^_^
hurm since raya ni takde sangat baju raya uols, ada pun semuanya jenis recycle saja. Maklumlah kita lebihkan kepada siapa yang lebih utama. Untuk diri sendiri just berkonsepkan sederhana sahaja uols.

Ok uols semua dah ready untuk muntah sekali lagi tengok pic mek yang banyak bertimbun ni hahaha.
haha macam mana, wah kalau uols dah dapat scroll sampai habis maksudnya uols semua memang jenis yang boleh survive ^_^ 

ok lah uols mek akan post lagi untuk baju melayu yang seterusnya ok.

so stay tuned.

2 comments :

suezen said...

aksi cekak pinggang..post lentok kiri kanan..depan blakang sume lengkap. ahkak bg sejuta bintang!
selamat ari rayo!

Kifli Mally said...

@suezen selamat hari raya sue